<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊有機可以在E組 ( 逃出生天 ) 出線呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2006-6-18 05:20 AM:

踢走捷克!!!呢度好似有個盲目既捷克fans
有乜﹖
好似只係見到有巴西同英格蘭

不過好奇怪原本死亡之組係C組
但依家實際上E組先係
只回好圖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:17 AM:
預告:

意大利:下場意大利唔可以...
意大利一定要爭首名,所以要贏捷克確保首名
如果佢和捷克,加納贏美國,意大利就次名出線
因為次名要對F組首名,而好大機會會係巴西(如無意外)
意大利博盡避巴西,以捷克而家咁樣,難逃一敗...
加納如果維持到水準,贏美國唔難
同埋意大利真係贏捷克ge話,加納和美國都夠
美國2場黎都未有波入..

所以我揀意大利同捷克

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-6-18 at 10:47 AM ]
希望加納同捷克出線 la
意大利, 反正今屆都係得個吉, 倒不如早d 訂機票返國, 免得再俾酒店房租 la
意大利應該會搏盡贏捷克,加納要贏美國唔難..........
摺吧啦
意大利和捷克
.
Originally posted by abc123aa at 2006-6-18 11:04 AM:
意大利應該會搏盡贏捷克,加納要贏美國唔難..........
搏盡都贏唔到美國, 要贏捷克有d 難
我諗捷克有力偷雞, 因為過幾日就係意大利假波案裁決, 到時意大利班人可能出席唔到世界盃添
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-18 10:32 AM:

有乜﹖
好似只係見到有巴西同英格蘭

不過好奇怪原本死亡之組係C組
但依家實際上E組先係
d人話中國上屆係死亡之組....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by bigfish at 2006-6-18 11:13 AM:

搏盡都贏唔到美國, 要贏捷克有d 難
我諗捷克有力偷雞, 因為過幾日就係意大利假波案裁決, 到時意大利班人可能出席唔到世界盃添
自己擺老烏輸返球跟住無耐就打少個,果個時候意大利已經好難追返,
因為美國有心迫和你,雖然美國打少兩個..........
摺吧啦
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 11:13 AM:

咁今屆組組都係死亡之組呀
摺吧啦
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 11:13 AM:

講緊上面班形象被自我倭化o既同胞呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊有機可以在E組 ( 逃出生天 ) 出線呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。