<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊有機可以在E組 ( 逃出生天 ) 出線呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-18 11:18 AM:

講緊上面班形象被自我倭化o既同胞呀?
咪臭係~咪認親認戚喎
Originally posted by ken1 at 2006-6-18 02:08 PM:
尋晚睇完波.自己打左個表出黎
希望...
應該係咁:

賽果                                     出線球隊
意大利W(捷L) 加納W                意,加
意大利W(捷L) 加納D                 意,
意大利W(捷L) 加納L                 意,美
意大利D(捷D) 加納W                 加,意
意大利D(捷D) 加納D                  意,捷
意大利D(捷D) 加納L                   意,(捷/美)計GD
意大利L(捷W) 加納W                  捷,加
意大利L(捷W)加納D                   捷,(意/加)計GD
意大利L(捷W)加納L                   捷,(意/美)計GD

真你複雜到嘔
我估意大利/加納出線...
捷克咁既殘陣對意大利好難打,美國有幾個唔出得,加納士氣又咁好,
加納入到16強既話,就算輸比巴西,都可以幫非洲爭返啖氣嘛!!!
美國同捷克,斷估都可以執定包袱-.-
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 02:51 PM:

4隊各有一場未打,點可剩係睇兩隊?
咁睇2隊就得架.a隊贏.即係b隊輸
即係好似而家咁
意大利贏=捷克輸
加納贏=美國輸

我唔想打曬4隊出黎.
咁樣會好麻煩,,大家好亂
希望你明白
ken
Originally posted by ken1 at 2006-6-18 03:44 PM:

咁睇2隊就得架.a隊贏.即係b隊輸
...
但你都錯呢
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by ken1 at 2006-6-18 02:08 PM:
尋晚睇完波.自己打左個表出黎
希望...
個表唔作得準...
你照咁數就梗係意大利同捷克啦
但係加納贏美國0既機會好明顯會大過捷克贏意大利
其實照計意大利出線都穩陣~加納同捷克都真係唔知
出左局只怪自己唔好彩~~意大利贏唔到美國~~未出到線
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
捷克現時兵源告急,除真高拿及巴路士外,盧雲歷又因累積2面黃牌,與烏化奴斯齊齊停賽,下仗生死戰對同組實力最強的意大利,捷克前景不容樂觀,危矣!
Originally posted by moon32e at 2006-6-18 10:08 AM:

咪係!各有各心水球隊
睇清楚先講啦!!應聲虫我指呢度"某一個"盲目捷克fans,相信多數人都識佢
成日話捷克可以捧盃....

[ Last edited by 奇 on 2006-6-18 at 05:45 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-18 10:38 AM:

同埋意大利真係贏捷克ge話,加納和美國都夠
美國2場黎都未有波入..

所以我揀意大利同捷克
咁要意大利和捷克,如果贏捷克,加納和美國都有機
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 龍九州 at 2006-6-18 05:15 PM:
捷克現時兵源告急,除真高拿及巴路士外,盧雲歷又因累積2面黃牌,與烏化奴斯齊齊停賽,下仗生死戰對同組實力最強的意大利,捷克前景不容樂觀,危矣!
有機會就有可能  ~
希望捷克出線啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊有機可以在E組 ( 逃出生天 ) 出線呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。