<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 038886 at 2006-6-25 12:23 AM:
如果阿根廷win佐mexico開post果個大佬唔知有咩吹呢
佢移家都冇嘢吹,無回lu.........
佢唯有求神拜佛望寄蹟啦,先再敢入黎~~~~
Originally posted by 038886 at 2006-6-25 00:23:
如果阿根廷win佐mexico開post果個大佬唔知有咩吹呢
佢會同你講老墨係弱隊...防守唔積極...或者阿根廷有運...又無機會打逆境波...都重係超無冠軍相~
阿根廷難贏冠軍?
冠軍係阿根廷
所以即係"阿根廷難贏阿根廷"
咁講都合理~xddddd
睇完英格蘭贏厄瓜多爾場波, 信心都返晒黎, 真係好希望阿根廷可以入決賽, 俾英格蘭教訓一下
Originally posted by bigfish at 2006-6-26 01:27 AM:
睇完英格蘭贏厄瓜多爾場波, 信心都返晒黎, 真係好希望阿根廷可以入決賽, 俾英格蘭教訓一下
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by bigfish at 2006-6-26 01:27:
瘋人瘋語
英格蘭過唔過到8強都成問題
Originally posted by bigfish at 2006-6-26 01:27 AM:
咁gei表現都仲有信心
自信唔係唔好gei
但唔好自大囉
Originally posted by kk33 at 2006-6-26 02:19 AM:

咁gei表現都仲有信心
自信唔係唔好gei
但唔好自大囉
嘿嘿
乜人地唔係不嬲都對英軍好有信心咩~
點解而家贏波先有番晒信心@@
好普通的曼聯迷~_~

睇完阿根廷贏老墨場波, 信心都返晒黎,
之前大勝諗住佢唔掂...打唔到逆境波...
點知阿根廷再唔大勝之餘重要先落後~
追和又唔能夠反勝...打埋加時先嬴~
我對阿根廷嘅信心有9成可套標~
如果下場阿根廷下場先落後再追和打加時再射12碼先嬴..
我直頭有10足信心~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。