<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-19 08:41 AM:

咩叫實力?球隊既實力 唔= 球員實力既總和 架喎~~
so,我暫時唔覺巴西實力強過阿根廷...
阿根廷冇左列基美就會成隊散晒
巴西就個個都咁平均, 邊隊實力強一目了然
不過兩隊去到歐洲都好難捧盃 la
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 08:51 AM:

阿根廷冇左列基美就會成隊散晒
巴西就個個都咁平均, 邊隊實力強一目了然
不過兩隊去到歐洲都好難捧盃 la
一目了然......兄台,你最好先看看其他怎樣說~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 08:17 AM:

但唔會冇人覺得阿根廷"實力"高過有兩個足球先生o既巴西囉...
至少我未聽過香港有人會咁講, 除左肥馬班死硬派 fans la
無話高唔高過巴西
兩隊波歷來對決都係五五波居多
兩個足球先生又如何..睇下肥哨表現就真係...=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-6-19 08:59 AM:

無話高唔高過巴西
兩隊波歷來對決都係五五波居多
兩個足球先生又如何..睇下肥哨表現就真係...=.=
哈哈,咁今屆真係要睇下新既阿根廷對新既巴西有幾五五波
我記得美洲國家盃阿根廷完場前比巴西追和,跟住射12碼連射失幾球最後巴西贏埋

不過今屆既阿根廷係勁左既,係分組賽大勝唔代表係16強,8強,4強會贏硬
係分組賽表現一般,次次都小小地贏人果d亦唔代表冇機會奪冠

[ Last edited by abc123aa on 2006-6-19 at 09:15 AM ]
摺吧啦
Originally posted by kwong man yeung at 2006-6-18 11:31:
英格蘭面對千里達同巴拉圭兩隊弱旅都...
講得好~~~~~
我諗你都係有睇波之人~
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-18 12:51:

籍口,有技術就唔會中楣唔中籠la!~
歪理, 無技術就唔會有威脅啦~
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 09:59 AM:

歪理, 無技術就唔會有威脅啦~
無技術就就制做唔到威脅
有D技術就制做到威脅
好有技術就制做到入球
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 09:14:
哈哈,咁今屆真係要睇下新既阿根廷對新既巴西有幾五五波
我記得美洲國家盃阿根廷完場前比巴西追和,跟住射12碼連射失幾球最後巴西贏埋

不過今屆既阿根廷係勁左既,係分組賽大勝唔代表係16強,8強,4強會贏硬
係分組賽表現一般,次次都小小地贏人果d亦唔代表冇機會奪冠
美洲國家盃都成2年前lu....當年阿祖以7球遙遙領先成為神射手...今年阿祖就拍大哨成為世界盃走動最小的前鋒組合~

唔係話偏幫...真唔明點解巴西踢到好似d2,3線球隊咁都重咁多人當神咁拜~
我唔敢講阿根廷或巴西嬴唔嬴到冠軍...但睇表現阿根廷點都好過巴西多多聲~
睇埋尋晚嘅巴西...差d嬴唔到澳洲就真係失望到無輪...
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 09:14 AM:

波係逐場逐場計,況且較近期世界盃外圍賽,阿根廷都贏巴西3比1,單計賽績都唔見得巴西高得過阿根廷。
steve
中立場巴西 4:1 阿根廷
英格又 3:2 阿根廷
今屆唔知有冇藥檢, 點解到咁耐都捉唔到人食藥 geh?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。