<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kwong man yeung at 2006-6-19 11:01:

波係逐場逐場計,況且較近期世界盃外圍賽,阿根廷都贏巴西3比1,單計賽績都唔見得巴西高得過阿根廷。
唔駛計賽績~
睇完頭2場波...巴西嘅表現同阿根廷嘅表現真係差得遠~
阿根廷頭2場嬴來輕描淡寫...巴西頭2場就...
第1場巴西下半場俾克羅地亞禁住砌...
第2場就打高Q大棍...真係好人都俾佢嚇親~
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 11:10:
中立場巴西 4:1 阿根廷
英格又 3:2 阿根廷
今屆唔知有冇藥檢, 點解到咁耐都捉唔到人食藥 geh?
無啦啦你講咩呀~
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 10:33 AM:

美洲國家盃都成2年前lu....當年阿祖...
克羅地亞同澳洲,科特迪瓦同塞黑
摺吧啦
Originally posted by kwong man yeung at 2006-6-19 11:01 AM:

波係逐場逐場計,況且較近期世界盃外圍賽,阿根廷都贏巴西3比1,單計賽績都唔見得巴西高得過阿根廷。
你係識講波係逐場逐場計啦,咁阿根廷大勝塞黑6-0都唔代表d咩嫁喎
摺吧啦
我都幾肯定阿根廷捧唔到盃 ga la, 太大起大落
打世青盃或者有機
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 11:26:

克羅地亞同澳洲,科特迪瓦同塞黑
講得好~

科特迪瓦同澳洲同樣係新仔...但打落就確有唔同~
科特迪瓦令到荷蘭後防風聲鶴唳吓險勝...雖敗猶榮~
澳洲打日本仔都係藉住川口失誤而險勝~

克羅地亞同塞黑級數就應該好接近~
大家都係外圍賽首名出線...但塞黑就10場失1球~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 11:27:

你係識講波係逐場逐場計啦,咁阿根廷大勝塞黑6-0都唔代表d咩嫁喎
睇返d入波, 阿根廷真係有組織+有默契~
好表現就自然會被睇好~
我都唔明點解重有人會話阿根廷唔係咁好~
我又真係好想知阿根廷唔好的話有邊隊踢得好呢~

想問吓你係咪巴西躉或者捧邊隊~?
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 11:29:
我都幾肯定阿根廷捧唔到盃 ga la, 太大起大落
打世青盃或者有機
又想問埋你睇完哂咁多隊邊隊最有冠軍相~

我就覺得法國最穩定唔會大起大落...2場都和波~
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 11:50 AM:

較為睇好英格蘭同巴西 la, 不過巴西離開美洲大陸, 所以英格蘭呼聲最高
事實上投注落英格蘭o既金額原來係歷來最高, 睇黎大多數球迷都相信英格蘭奪冠 la
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 11:50 AM:
睇返d入波, 阿根廷真係有組織+有默契~
好表現就自然會被睇好~
我都唔明點解重有人會話阿根廷唔係咁好~
我又真係好想知阿根廷唔好的話有邊隊踢得好呢~

睇返d入波阿根廷既攻勢同組織的確好好,要快既有快,要組織靚既又有,
所以阿根廷突然變成奪標大熱唔出奇,仲非常有理據添,

但係點解巴西同英格蘭入波少同組織冇人咁靚就要比人話「冇行嫁喇」,「八強止步啦」,「等多四年啦」,
唔通阿根廷係分組賽入咁多波去到十六強,八強都一樣可以入咁多波?
唔好忘記喎,塞黑打成咁,阿根廷d人又咁勁,出多少少力要大勝真係唔難,
唔通阿根廷對千里達同巴拉圭防守咁嚴密既都可以入六球?

波係一場還一場既,分組賽可以大勝唔代表跟住都得,分組賽表現平平亦唔代表跟住唔得

我係英格蘭迷

[ Last edited by abc123aa on 2006-6-19 at 12:18 PM ]
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。