<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 11:47 AM:

講得好~

科特迪瓦同澳洲同...
澳洲打日本邊係川口失誤丫,根本就係日本球員體力唔夠澳洲既球員好所致.........
塞黑同克羅地亞可能真係同級既球隊,但係打落去就真係好唔同,而且塞黑球員既鬥心冇咁好,所以阿根廷要大勝真係唔難
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 12:09 PM:

較為睇好英格蘭同巴西 la, 不過巴西...
支持還支持, 相信佢嬴倒又係另一回事
想佢嬴唔代表覺得佢會嬴
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 12:14 PM:

睇返d入波阿根廷既攻勢同組織的確好...
其實阿根廷今場既大勝,除左本隊自己打得好之餘,塞黑既防守都係一個好大既問題

淨睇迪維斯既入球,其實佢唔係做了很多東西,只是盡力去搶回皮球,誰知塞黑兩個守衛連番搶回皮都被迪維斯拿回....這樣,你說阿根廷可以不大勝嗎??

難贏冠軍是看其他重要的因素,如球員,教練,適應力,默契等等
但我看阿根廷在這幾方面原全沒有問題......
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 12:17 PM:

澳洲打日本邊係川口失誤丫,根本就係...
沒有一個重心球員去在落後時振奮士氣,你看基士文,史坦高域這些主要的外流球員
比在史特加效力的龍堡查還要差.......米路斯域在前線只是苦苦掙扎,完全沒有傳送
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-19 12:22 PM:

其實阿根廷今場既大勝,除左本隊自己...
所以咪話阿根廷唔一定真係有冠軍相囉,去到十六強唔通真係會遇到好似塞黑咁既球隊咩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 12:48 PM:

所以咪話阿根廷唔一定真係有冠軍相囉,去到十六強唔通真係會遇到好似塞黑咁既球隊咩
"難贏冠軍是看其他重要的因素,如球員,教練,適應力,默契等等
但我看阿根廷在這幾方面原全沒有問題......"
我係阿根廷fans~
阿根廷同d組d人踢都唔easy嫁...
mexico大家都同區...知道晒大家d打法
so俾我係阿根廷我同xx牙踢好d~
我極期待最後之戰!
如果阿根廷win佐可以封住d人把口!
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-19 12:49 PM:

"難贏冠軍是看其他重要的因素,如球員,教練,適應力,默契等等
但我看阿根廷在這幾方面原全沒有問題......"
好難講,你唔比跟住會有特別事發生?
你話阿根廷各方面都冇問題正確黎講我係認同

但係有版友發「英格蘭九成奪冠呀」「xx一定奪冠呀」呢類留言出現既時候,就一大班人出現插果d留呢類留言既版友,咁樣公平嗎?
點解反對阿根廷有冠軍相就唔得?反對其他隊就得?

難道打得冇咁好就一定冇機會奪冠?

我見到有d捷克既fans或者其他隊既fans發「英格蘭正垃圾」呢類既留言,
但係果d人自己就支持自己既球隊留言話「捷克奪冠呀」......等等既留言
但係就冇人插佢地(一定冇插英格蘭果d咁多)

咁我想問下,大家同樣既做法去支持自己所支持既球隊係好正常,
但係某d人咁樣做對英格蘭既fans或者巴西既fans公平嗎???

就算有人誇大d野黎講都好,都係支持自己所鍾意既球隊既另一種方法,
果d人冇犯版規嫁喎,點解果個人講野就一定要比人插返轉頭?

我打咁多字都只係想大家公平d去對待其他球隊,唔好淨係識得話人「盲目」,但係自己就做返對方相同既野出黎

係咁多,唔o岩聽可以唔好理
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 01:11 PM:

好難講,你唔比跟住會有特別事發生?:...
我都同意你的
in得world cup~
隊隊都有可能奪冠~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。