<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 13:46:
其實平心靜氣咁理性討論, 我都覺得阿根廷冇冠軍相
首先, 佢未打過逆境波, 如果佢好似英格蘭咁八十分鐘都未有波入, 會唔會有必勝絕技? 英格蘭起碼有死球, 阿根廷打密集攻得入嗎? 唔好同我講塞黑密得過千里達同巴拉圭, 呢兩隊波都好硬淨
第二, 對科特迪瓦竟然臨尾俾人攻入一球, 仲俾人壓住黎打, 如果係英格蘭, 一定守到完場都唔駛失波, 你睇巴拉圭同千里達點谷都唔入就知 la
我想講就係冠軍球隊一定要識打逆境波, 防守力強, 英格蘭兩樣都俾到你睇, 防守密不透風, 打逆境波又有必殺技, 請大家理性咁反駁
你都真係幾平心而論...
打得好會80分鐘都唔入波...
塞黑同科特唔好得過千里達同巴拉圭....
對科特嗰場確係有點兒托大~
收哂2個前鋒...無得還拖係調配失當~
冠軍都唔係一定要識打逆境波嘅...

以你所講其實英格蘭嗰組先係今屆世盃的超級死亡之組~
Originally posted by babo at 2006-6-19 14:08:

南韓威水d XDD
重有澳洲~
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 02:14 PM:

韓國擅打逆境波都冇用, 佢冇可靠進...
韓國第一球入既係罰球o.o
死球戰述work唔work..好睇兩隊波既集中力...一個唔留神就中招
當然交得好自然著數d

列基美..射失12碼有幾閒...最重要係比賽時交到貨
碧咸~都射失過n次12碼~但都有好表現...
so..唔好因人地射失就當人渣流灘~~-

[ Last edited by babo on 2006-6-19 at 02:21 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:16 PM:

重有澳洲~
仲有加納~~
好普通的曼聯迷~_~

其實我真係好唔明~
我賽前勁鍾意今年嘅英格蘭...但打出嚟真係...唉....
其次就鍾意阿根廷...踢落真唔錯~
但未開波前我真係覺得巴西最大機會~
但睇落就真係驚都未驚過~
有時唔係話事前鍾意邊隊就無論點都捧落去~
如果英格蘭同阿根廷打得唔好我一樣都會照鬧~
唔係我睇波嚟做乜~
雖然把口鬧完個心依然會捧返佢哋~
但我發覺呢度真係好搞笑...打得唔好都好多人撐~
話點點點密集...點點點留力...唔好玩啦...頭2場就留力...留力下一屆咩...
睇post睇到我吖....
唔好話巴西英格蘭...其實今屆重有大把強隊打得唔好~
老實講我都睇咗9成9賽事...淨係miss咗第一場italy~
睇完真唔覺得有冠軍相球隊出現...除咗阿根廷~
冠軍相球隊大家明唔明係點解~
即係話喺決賽週入面暫時表現得最好的球隊~
唔排除每一隊都有機會成為有冠軍相球隊~
但係唔係踢完頭2場嘅巴西同英格蘭囉~
我知實大把人插我~
但我真係唔知有咩講錯~
而家我講緊係現階段嚟睇...唔好同我講16強8強時點...
因為我真係唔知...我亦唔排除嗰時有好多球隊都打得好好~
無言了.....................
【明報專訊】巴西與阿根廷在世界盃向來是世仇,早前馬拉當拿自爆當年向宿敵落「蒙汗藥」更令雙方火上加油,難怪眼看阿根廷日前6﹕0大勝塞黑後,巴西後衛卡路士不是味兒,更暗寸對手不要得意,外間因一場大勝說阿根廷是奪標大熱實屬無稽,還自誇「森巴軍團」才最具冠軍相咁話﹗

卡路士真係...做乜教精阿根廷呢, 等佢得戚d, 第時俾人炒咪好囉
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:25 PM:
其實我真係好唔明~
我賽前勁鍾意今年...
我miss左老墨vs伊朗only-__-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-6-19 14:29:
【明報專訊】巴西與阿根廷在世界盃向...
唔通你想卡路士話自己隊波攻極都入唔到澳洲咩....
Originally posted by babo at 2006-6-19 14:32:
我miss左老墨vs伊朗only-__-
我因為第2日要見工先睇唔到~
我家陣返工都會日日睇~
老墨嗰場都ok架~
見到伊朗班友好搏命~
Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:25 PM:
其實我真係好唔明~
我賽前勁鍾意今年...
我唔插你~!
好有point!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。