<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 08:17 AM:

但唔會冇人覺得阿根廷"實力"高過有兩個足球先生o既巴西囉...
至少我未聽過香港有人會咁講, 除左肥馬班死硬派 fans la
無話高唔高過巴西
兩隊波歷來對決都係五五波居多
兩個足球先生又如何..睇下肥哨表現就真係...=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-6-19 01:46 PM:

其實平心靜氣咁理性討論, 我都覺得...
1.阿根廷今屆係未受過逆境波...但都唔可以好武斷話佢唔得...
   密集式防守要靠死球戰述...即係要搏罰球or角球啦...呢點阿根廷都會做到.
   隊中都有死球專家...唔好忘記..南美既自由球都唔差的

2.英格蘭因守波最後導致被追和or反超前既例子都幾多...
  不如試下諗下英格蘭vs 科特迪瓦  會唔會受考嚴吧..

其實照你咁講....南韓應該好擅打逆境波^__^

[ Last edited by babo on 2006-6-19 at 02:00 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:07 PM:

重有老墨呢~
南韓威水d XDD
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-6-19 02:14 PM:

韓國擅打逆境波都冇用, 佢冇可靠進...
韓國第一球入既係罰球o.o
死球戰述work唔work..好睇兩隊波既集中力...一個唔留神就中招
當然交得好自然著數d

列基美..射失12碼有幾閒...最重要係比賽時交到貨
碧咸~都射失過n次12碼~但都有好表現...
so..唔好因人地射失就當人渣流灘~~-

[ Last edited by babo on 2006-6-19 at 02:21 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:16 PM:

重有澳洲~
仲有加納~~
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:25 PM:
其實我真係好唔明~
我賽前勁鍾意今年...
我miss左老墨vs伊朗only-__-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by 038886 at 2006-6-19 02:38 PM:
bigfish我可能知點解你唔中意巴西同阿根廷~
1.佢地俾england勁~
2.佢地係98同02把england踢走~係唔係呢?
話時話..06既英格蘭逐件秤真係幾好睇
但整體發揮來講...我覺得98果屆好好多
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:34 PM:

我因為第2日要見工先睇唔到~
我家陣返工都會日日睇~
老墨嗰場都ok架~
見到伊朗班友好搏命~
好彩已經放假@@
有時做下part time..所以都會睇@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by iMacc at 2006-6-19 02:51 PM:

可能真係中間太塞車~
希望大力臣搞得掂啦~
係既話應該早幾年就搞掂左=.=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by kk33 at 2006-6-26 02:19 AM:

咁gei表現都仲有信心
自信唔係唔好gei
但唔好自大囉
嘿嘿
乜人地唔係不嬲都對英軍好有信心咩~
點解而家贏波先有番晒信心@@
好普通的曼聯迷~_~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。