<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-19 19:12:

得你re佢
下次都係要re得小心d先得~
Originally posted by at 2006-6-22 02:09:

反而我覺得今次大魚兄講得有理...
...
你覺得佢邊個point有道理...
斬開一段段睇可能會有d point...
但係成個post睇落就真唔覺有咩好睇....
Originally posted by bigfish at 2006-6-22 14:31:

奇兄, 先多謝你幫我分析
事實上, 7...
數據一定有用嗎~?
聽講用嚟被人打破的~
但唔一定話係無用...只不過可以話唔肯定啫~

打逆境波又如何~
我睇今年阿根廷打唔到逆境波機會好細~

話埋你聽...分組賽都要打逆境波就好極有限...我睇埋對手先講的~
除非你覺得千里達同巴拉圭原來先係強隊啦~
Originally posted by sonyguy at 2006-6-23 11:14:
今次世界杯...
令到呢到多左好多人"討論"...
其實我以前睇波都係好偏激的~
鍾意1隊波就唔理佢踢得好唔好都會覺得佢重係好掂~
踢得唔好就一定會俾個藉口佢~
而家我捧邊隊都好...踢得唔好一樣會鬼殺咁嘈~
只不過係愛之深責之切~

Great Sharing
Pls learn from him
+3

[ Last edited by brightlee on 2006-6-24 at 10:51 AM ]
Originally posted by 038886 at 2006-6-25 00:23:
如果阿根廷win佐mexico開post果個大佬唔知有咩吹呢
佢會同你講老墨係弱隊...防守唔積極...或者阿根廷有運...又無機會打逆境波...都重係超無冠軍相~
睇完阿根廷贏老墨場波, 信心都返晒黎,
之前大勝諗住佢唔掂...打唔到逆境波...
點知阿根廷再唔大勝之餘重要先落後~
追和又唔能夠反勝...打埋加時先嬴~
我對阿根廷嘅信心有9成可套標~
如果下場阿根廷下場先落後再追和打加時再射12碼先嬴..
我直頭有10足信心~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷難贏冠軍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。