<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 巴西 VS 澳洲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2006-6-19 02:07 AM:
呢度边个支持袋鼠兵?
希望澳洲出到線啦
都唔知基維爾想點,三次機會佢都把握唔到............
完左場又同球証嘈,手指指係咁指球証,唔通佢唔驚球証?

似乎卡希爾做後備殺手好過打正選喎比斯安奴真係幾有威脅

細哨似乎真係仲未上晒力,留住留住咁,
朗拿度今場真係同上場差好遠,今場睇得出佢都有d火,我相信佢下場對日本要入波唔難
羅賓奴一入黎就係咁射係咁射,唔通真係想「襯」大哨病攞佢命
摺吧啦
希望到时巴西没放水比日本先好
Originally posted by sky308 at 2006-6-19 02:09 AM:
補充番d先
比賽又如行軍打仗
既講實力 又講士氣
去到陌生地方有成幾萬觀眾比賽 少不便會有少少怯場
令到士氣大跌
如果想 穩軍心 壯士氣 入得波多咪可以解決囉

本來我都係英格蘭既fans
但係到都同你講....
你睇見英格蘭第一場靠烏龍球贏 第二場完場前幾分鐘先入波...你覺得佢地表現夠成熟 賽果有說服力嗎?
第一場說服力的確唔夠
但係第二場臨尾先黎入波我就覺得問題唔大,
你睇下02世盃,英格蘭又係領先巴西之後輸返,04歐國盃對法國同葡萄牙都係,
相反佢地依家可以keep住唔失波狂攻對手,最後都攻得入,咁有咩問題?

足球就係咁,贏波果隊未必會係表現最好果隊,但係最緊就係要贏波
摺吧啦
澳洲加油啊
Originally posted by supreme12 at 2006-6-19 02:12 AM:
希望到时巴西没放水比日本先好
日本都算係亞洲人,我地係咪都應該支持下佢呢?
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-19 02:02 AM:

>唔似一d 未成熟o既球隊咁, 成日要爭取大勝

臨完場7mins先入到波果d叫好成熟?
正如郭家明所講, 真正強隊要o係重要時刻先出最後絕招, 相反阿根廷一早就見晒底, 巴西就未見底, 呢個就係咁多年阿根廷o係國際球壇地位同成績一路都上唔到一線o既原因 la
ABC版主,点解呢几日没开考眼光?
Originally posted by supreme12 at 2006-6-19 02:22 AM:
ABC版主,点解呢几日没开考眼光?
四強先會再有~
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 02:20 AM:

正如郭家明所講, 真正強隊要o係重要...
阿根廷 唔係 一線咩?
Originally posted by bigfish at 2006-6-19 02:20 AM:

正如郭家明所講, 真正強隊要o係重要...
英國好!英國勁!英國進攻no.1!英國防守有質素!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 巴西 VS 澳洲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。