<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]英格蘭 對 瑞典
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 龍九州 at 2006-6-20 07:14 PM:
期待 德國 vs 英格蘭
最好不過
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 12:16 AM:

我的大哥買了總入球7球

我卻認為不大可能

這兩隊對決,總是進球不多,但卻精采非常
冇可能, 請我食野好過啦
sweden今場會主攻
但兩場入球能力都有問題, 唔會多過4球
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-21 12:18 AM:

冇可能, 請我食野好過啦
sweden今場會主攻
但兩場入球能力都有問題, 唔會多過4球
當然了

看了兩場英格蘭的比賽.....總是覺得他們還未熱好身似的
總是很慢熱,若你說瑞典會主攻,我想..不會多於4球
我也同意你,...因為朗尼復出了
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 12:21 AM:

當然了

看了兩場英格蘭的比賽.....總是覺得他們還未熱好身似的
總是很慢熱,若你說瑞典會主攻,我想..不會多於4球
我也同意你,...因為朗尼復出了
i think sweden will goal first, around 20-30mins~
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-21 12:23 AM:

i think sweden will goal first, around 20-30mins~
may be may be

be coz they will  denfence first
隨後看準對方的漏洞....一舉進攻
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
我覺得英格蘭應該想贏,,,對德國
因為班球員個個想報仇,,
如果唔對,,可能打擊軍心
不過,,,應該唔會出gerrard,,crouch 就會出,,不過應該會後來俾rooney/warcort 入替
Originally posted by liverpoolportug at 2006-6-21 12:27 AM:
因為...
嬴左仲點對德國呀
仲有eriksson一早話左正選出 owen+rooney 喇
Originally posted by liverpoolportug at 2006-6-21 12:27 AM:
因為...
不是了....rooney 復出不久
應該會讓他出來,先操一操狀態
勝的話, 英格蘭一定最想勝
因為英格蘭已很久沒有勝過瑞典了
為了打破宿命或是甚麼原因
兩隊也一定會希望勝出
但是若論落力程度
一定是瑞典
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 12:32 AM:

不是了....rooney 復出不久
應該會...
england最想勝? sweden最落力?
最落力冇理由唔係最想勝架喎
總之希望睇到德國對英格蘭=]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]英格蘭 對 瑞典

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。