<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]英格蘭 對 瑞典
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chrislovegill at 2006-6-21 12:56 AM:

點解唔開喎,呢場係呢組最強戲碼喎,你之前巴拉圭對英格蘭都開,反而呢場唔開,係咪你太忙呀?
我諗係之前發生果件事掛=.=
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
但我反而覺得是瑞典早段取得優勢,還領先1:0
但新將禾確特用其速度爆過整條瑞典防線, 交給空位的奧雲射入
反勝的一球是碧咸自由球斬入禁區, 禾確特一腳鏟入
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by chrislovegill at 2006-6-21 12:56 AM:

點解唔開喎,呢場係呢組最強戲碼喎,你之前巴拉圭對英格蘭都開,反而呢場唔開,係咪你太忙呀?
因為之前發生左d事,所以決定四強先再開
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:01 AM:

太多人輸
太多人贏??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 01:01 AM:

太多人輸
太多人贏??
你日日係度你會知既=.=唔好問咁多啦-.-
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:01 AM:

可唔可以講咩事?我唔係好清楚
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 01:01 AM:
但我反而覺得是瑞典早段取得優勢,還領...
你係度作故事呀??我都作下先~
上半場雙方打成平手~下半場碧咸在禁區外比人侵犯~得自由球~
碧咸射入左一比零小WIN  又再做國家隊英雄^^
Originally posted by chrislovegill at 2006-6-21 01:03 AM:

可唔可以講咩事?我唔係好清楚
從前有隻雞~殺左一隻鴨~殺完鴨耍殺魚=.=
唔知自己講緊咩=.=
Originally posted by andy020290 at 2006-6-21 01:05 AM:

你係度作故事呀??我都作下先~
上半場雙方打成平手~下半場碧咸在禁區外比人侵犯~得自由球~
碧咸射入左一比零小WIN  又再做國家隊英雄^^
我都好鍾意碧咸o架~
睇住佢由o靚仔變大個仔,仲要做埋國家隊隊長
02世界杯佢射入十二碼我真係想喊出黎,見到佢入阿根廷波,好感動,好鄧佢開心
希望佢最後一屆世界杯(可能,下屆佢35歲)可以比佢實現細個o既願望:
做國家隊隊長帶領球隊攞到世杯冠軍啦~
加油呀
Originally posted by andy020290 at 2006-6-21 01:06 AM:

從前有隻雞~殺左一隻鴨~殺完鴨耍殺魚=.=
唔知自己講緊咩=.=
我好想知呀,你可唔可以講清楚d.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]英格蘭 對 瑞典

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。