<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
我眼中代表人物:
1:保方
2:卡富
3:馬甸尼
4:阿柏天尼
5:施丹
6:巴里斯
7:費高
8:中田英壽
9:恩沙基
10:托迪
11:傑斯
12:?
13:尼斯達
14:我自己
15:?
16:堅尼
17:簡拿華路
18:巴治奧
19:?
20:巴迪高
21:杜林
22:?
23:碧咸
24:?
25:?
26:戴維斯
27:?
28:大空翼
29:?
30:?
31:史譚
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:24 AM:

咁我有d似係祖高爾果隻,我打翼可能會好過打箭頭
死走難走...放"luck"d 後衛
一腳斬埋去大功告成....hahahahah
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 01:22 AM:

但果時拜仁都爭住要簽佢
係佢一生人最紅既一季。
我愛長澤
我似係右閘版懷斯,有力量+速度,但技術一般。鐘意射罰球。
我愛長澤
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-21 01:27 AM:

你講乜?!
心照吧...XD
Originally posted by lookityourself at 2006-6-21 01:29 AM:

死走難走...放"luck"d 後衛
一腳斬埋去大功告成....hahahahah
以前我打正箭頭,走動好多,好似杜奧巴咁,但係做唔到野
依家既我技術更全面,轉打翼可能會更好
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-21 01:30 AM:
哇,懷斯
我都鍾意射罰球
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-21 01:28 AM:
我眼中代表人物:
1:保方
2:卡富
...
碧咸去左23號,不過因為咁樣可能令到更多人踢波著23號
摺吧啦
Originally posted by adamjacky123 at 2006-6-21 01:30 AM:

心照吧...XD
XDDDDDDDDD

大家咁話
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-21 01:30 AM:
.....................
Now's the time,Italy.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。