<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:42 AM:

咁你隻左腳本身掂唔掂既先
左腳就似神經刀似的.....時好時壞
所以都係用右腳多,....但就好想苦練一下左腳
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:44 AM:

拉西對我黎講有一定既難度
我就好多時用錯力拉西搞到痛

YEAH.........GO FOR 7000!!!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:46 AM:
有冇人踢過世盃果個足球,係唔係真係好輕?好想試下踢@@"
得果14塊皮
唔輕就假LU
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:46 AM:

你有冇踢過,效果如何?

有個二世祖買番黎踢
第一下上腳真係唔識形容
佢係冇左你平時踢波唔應該有果種力壓落黎既FEEL 咁LAW
因為個波超圓LA 已經
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:47 AM:

我覺得我隻右腳好似勁過左腳=3="我天生係左腳仔
我天生右腳1....但後天好像想我左腳要有一番作為
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:49 AM:

以前踢波覺得個波好硬,我諗呢個波一定o岩我踢
況似乒乓波足球版
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:49 AM:

我係鍾意碧咸先會走去練右腳
咁你做左腳碧咸咪得LAW....
再加盟皇馬...你負責右邊FK, 佢就左邊FK
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:50 AM:

咁射波果下好唔好射呀
都幾行下GA....姐係你車身咁樣都好勁GA LA
Originally posted by abc123aa at 2006-6-21 01:51 AM:

以前既我連射波都唔識,下下腳尖射埋去,痛到嘔
我射波就用腳外檔片...
要溫書LU
走人....BYE
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。