<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論] 意大利vs捷克
返回列表 回復 發帖
加納2-1美國
意大利1-0捷克

加納加油呀
摺吧啦
話時話,托迪唔覺唔覺儲左一個助攻,哈哈!!佢狀態仲係唔夠,不過好似愈踢就愈正常咁,希望佢下半場愈踢愈好。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-22 10:59 PM:
話時話,托迪唔覺唔覺儲左一個助攻,哈哈!!佢狀態仲係唔夠,不過好似愈踢就愈正常咁,希望佢下半場愈踢愈好。
馬達拉斯入黎冇啦啦有波入
摺吧啦
加納半場 2:1 .... 美國大隊長雷拿已經傷出
捷克半場 0:1 .... 重要10 個打 11 個

黎緊 45 分鐘等睇好波 , 捷克 add oil
Originally posted by abc123aa at 2006-6-22 11:00 PM:

馬達拉斯入黎冇啦啦有波入
哈哈!!初頭擔心尼斯達既傷出,馬達拉斯既入替會有問題,點知話咁快就入波,哈哈!!

好彩捷克打少個,我幾驚佢換真高拿入黎,而家可以搵兩條友mark真高拿喇,哈哈!!

[ Last edited by Kian76 on 2006-6-22 at 11:03 PM ]
我愛長澤
支持捷克~
奧雲離奇重傷恐告別世界盃昔日金童如此命運坎坷
Originally posted by Kian76 at 2006-6-22 11:02 PM:

哈哈!!初頭擔心尼斯達既傷出,...
我初初都唔知尼斯達傷出佢入替尼斯達,見到佢入波都覺得奇
摺吧啦
小矮人入替喇!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-22 11:02 PM:

哈哈!!初頭擔心尼斯達既傷出,...
點解馬達拉斯唔係入自己籠架?
捷克好危下喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論] 意大利vs捷克

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。