<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特同碧咸炒大鑊??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-23 05:39 PM:

"睇你點睇既姐,話唔定唔出碧咸英格蘭踢得仲好,但又有可能踢得更差。"
tautology~
無計......
呢個係大力神唔好既地方,
從來無諗過新idea,
一直假設最強英格蘭一定要有碧咸一定係大打高波,
但從來唔試下其他野去prove個假設係正確.
Originally posted by orangekin at 2006-6-23 03:55 PM:
但係分組賽有兩場都係靠beckham先入到波.....
        so唔可以話佢打得多長波
事實證明佢做得冇錯  再者  我覺得英格蘭冇乜組織力
呢個可能係有咁既因出現咁既果.
因:英格蘭只靠死球同高波
果:每次入波都係靠碧咸

其實係大力神個戰術做到咁既局面,
作為真正球迷,
真係唔想睇到一隊波被局限成咁,
特別係其他球員唔係無料到.
首先呢單野唔知係真定係假,如多時記者都會誇大d野黎報導,可能現實與報導會不符

如果係真的話咁謝拉特就真係好無聊,以為自己入左兩球波就好掂???
如果有戰術有問題的話唔係應該去搵艾歷臣傾既咩?做咩要單獨同碧咸講?
難道碧咸可以決定戰術嗎?

佢係場上狀態時好時壞,相反碧咸就平平穩穩

其實碧咸都做到地面組織既工作...........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-23 05:27 PM:

唔係呀,佢係話唔出碧咸都唔見得...
碧咸打埋今屆都八九成唔打國家隊啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-23 11:13 PM:

碧咸打埋今屆都八九成唔打國家隊啦
睇下念情定念成績啦,好大分別,念情我讚同續用碧咸,念成績我認為棄用碧咸,把英格蘭的中場轉打簡單的三人中場,配合三箭頭:

門將:羅賓遜

右閘:加利仔 中堅:里奧 中堅:泰利 左閘:高爾

中場:謝拉特 中場:林柏特 中場:卡域克

右翼:朗尼 前鋒:高治 左翼:祖高爾
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-23 11:42 PM:

睇下念情定念成績啦,好大分別,...
我就認為用碧咸冇咩問題囉,你話佢成日犯錯,出波已經唔得就話啫~但依家碧咸咩問題都冇,碧咸向來都係咁打嫁啦...........

如果謝拉特真係對戰術有意見既應該同艾歷臣講~
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-23 11:42 PM:

睇下念情定念成績啦,好大分別,...
同意

碧咸罰球同長傳可以講係世界首屈一指
加上佢呢幾場表現都唔差

但係
我會咁諗

有10個人用刀劍,一個用ak47
應該係一個人用ak47 + 10個用劍做低人地11個
定係換個用刀但係無咁勁

佢係好波
但係而家英格蘭無乜人可以做一個佩合(當然係領隊的問題)
就好似係mu的碧咸同係皇馬的碧咸

變o左無人知會唔會更好(假設性問題)
就好似問呀james 打前鋒會唔會勁過高治

不過
下次世盃就會知道
Originally posted by Azuma at 2006-6-24 12:06 AM:

同意

碧咸罰球同長傳可以講係...
望就望朗尼同高治接應到啦

高治練好d頭鎚同搶點啦
摺吧啦
Originally posted by Azuma at 2006-6-24 12:06 AM:

同意

碧咸罰球同長傳可以講係...
下次世盃碧咸應該唔會係隊中
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 12:11 AM:

下次世盃碧咸應該唔會係隊中
係呀
無o左佢.........味可以試下短傳lor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特同碧咸炒大鑊??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。