<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特同碧咸炒大鑊??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Azuma at 2006-6-24 12:21 AM:

係呀
無o左佢.........味可以試下短傳lor
不過下屆林柏特,里奧果d都老嚕
祖高爾,謝拉特,泰利呢d都接近三十歲了
摺吧啦
其實英倫既戰術唔係咁單調嫁=.=
只係仲未發揮得出水準咁~
你睇下呢2場波~邊個最好表演先??
咪又係碧咸~
係佢地踢唔出要踢既戰術咋~
關碧咸係咁放長波咩事~
如果係成班踢得好既~
邊駛碧咸要係咁放波出去~好簡單~
久攻不下囉~
根本就係D隊友配合唔到佢~配合到既話~
紅魔既碧咸巳經番左黎~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-24 12:29 AM:
只係...
我覺得碧咸好配合隊友囉,相反.............
如果碧咸唔配合隊友唔配合戰術的話邊會係艾朗連儂被換入黎之後轉打右閘..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 12:33 AM:

我覺得碧咸好配合隊友囉,相反.............
如果碧咸唔配合隊友唔配合戰術的話邊會係艾朗連儂被換入黎之後轉打右閘..........
其實碧咸係勁既,但有陣時,冇理由10個人配合1個人打長波,打得好冇人有意見的話,冇問題,好似阿根廷和意大利咁,列基美、托迪都係其他人配合佢地黎踢,阿根廷踢得好,自然冇人有意見,意大利就算托迪表現仲係差,但真係冇隊友出聲,冇人覺得有問題,咁咪得囉,最慘而家英格蘭真係有人出聲嘈,呢個先係問題,首先要處理既係隊中既氣氛,總之如果真係冇得補救,我係領隊的話會選擇站在10個人的一邊,而放棄一個人。

若果英格蘭大部份人也站在其中一方,我絕對支持艾歷臣棄用另一方。

而家睇下謝拉特多人撐定碧咸多人撐喇,但好似碧咸冇乜支持者咁,加利仔可能係唯一......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-24 12:47 AM:

其實碧咸係勁既,但有陣時,冇理...
咁你又講得o岩..........但係謝拉特踢好d踢到真係好似列基美咁先出聲啦,不過呢篇野都未必係真實既全部
講真,依家真係冇咩人會撐佢,可能其他隊既人撐佢英格蘭國家隊d人都未必會撐佢,可能加利仔真係唯一,不過仲有艾歷臣呢個「倒數中的教練」
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-6-24 12:29 AM:
只係...
SORRY 不敢苟同碧咸係最好.
第一同第三場mvp分別係林柏特同j.cole, 碧咸只係第二場mvp, 但係如果無艾朗連儂入黎碧咸都唔會有咁多空位做野. 以而家三場黎講我反而覺得j.cole先係打得最好既英格蘭球員, 佢係左路真係可以比到對手好大威脅, 而且防守亦都好賣力. 如果無左佢英格蘭都唔知點算,,,,
只係...
我同意你講法wo...
如果其他隊友可以發揮出水準
我相信碧咸唔會咁一味放長波入去
佢咁做都係因為見球隊久攻不下搏一搏je....

不過又唔駛講到謝拉特同碧咸反面或者分黨分派咁大劑ge...
佢地兩個不嬲都fd底,相信唔會有問題
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-24 03:53 AM:
我同意你講法wo...
如果其他隊友可以發揮出水準
我相信碧咸唔會咁一味放長波入去
佢咁做都係因為見球隊久攻不下搏一搏je....

不過又唔駛講到謝拉特同碧咸反面或者分黨分派咁大劑ge...
佢地兩個不嬲都fd底,相信唔會有問題
我都同意
碧咸講過會以隊伍為主,所以有時碧咸唔會夾硬斬埋去,佢覺得有機會先會斬埋去

我就唔信佢地會反面...........
摺吧啦
係網上睇到有人話篇野係流既.........

又係英國《太陽報》= ="
摺吧啦
如果唔出碧咸--
英格蘭可能唔會咁依賴用高空波而用地面戰呢@@
高治 不用再頂波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特同碧咸炒大鑊??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。