<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 看了三場比賽,認為列比利如何?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pinkbrown at 2006-6-24 02:47 PM:
我覺得杜明尼治先係最廢....
認同...有得比多次機會你補選屍屍的空缺...你揀GOVOU都唔揀GIULY......
話晒都係應屆歐聯得主.....

唔係法國球迷都俾你激_死
Originally posted by joeyyung713 at 2006-6-25 03:11 PM:

攞到兩次世界足球先生....根本同...
試下叫施丹去英超踢丫, 包佢變成平庸球員, 因為英超球員能夠o係快速比賽入面施展腳法, 意甲球員就唔得, 要慢慢黎先得
列貝利連施丹都不如, 咁留o係法甲好過 la, 英超要d 高質素球員 ga
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 04:44 PM:

試下叫施丹去英超踢丫, 包佢變成平...
O晒咀
我愛長澤
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 04:44 PM:

只回好圖

我好記得兩年前,即2004歐國盃,平庸的施丹以兩個入球擊敗了一班高超的英格蘭球員.
剩係睇呢三場波..
我覺得好差...
成日在佢腳下失去控球權...

不過要公平少少...
我對佢完全唔識呢個人..
佢幾歲? 打乜野球會都唔知?
在球會乜野表現都唔知???
所以一下間話佢係垃圾又言之過早...
Originally posted by sonyguy at 2006-6-25 08:04 PM:
剩係睇呢三場波..
我覺得好差...
成...
效力法甲既馬賽隊﹐之前係寂寂無名
但馬賽證實左佢既能力﹐新施丹亦係
因為佢馬賽表現優越﹐有施丹既影子
但明顯馬賽既表現同國家隊表現根本
冇得比﹐我覺得原因可能係﹕

1﹕第一次打世界杯

2﹕國家隊打法與其球風唔夾

3﹕與隊友冇默契
只回好圖
如果佢唔係有新施丹既稱號
就唔會對佢有咩期望

佢有個咁稱號但打到咁,非常失望!!

英超果真荼毒球迷對腳法的見解.
英超衹係要快速,從無表現腳法.
多屆英格蘭足球先生--享利,當年踢祖雲達斯就後備過後備.
去到英超個演藝大舞台竟一躍成為超級大球星
返國家隊又變成怖景版.英超水準真高,非一般人可以踢.
尼斯達值二千二百萬鎊而李奥費迪南值三千五百萬鎊都幾抵
九九年話用施丹換堅尼都抵!係唔係人講架?
施丹去英超真係會平庸過平庸,因英超根本重逗留在兩翼出波的年代,怎曉得進攻中場的價值,看看華朗就知
林伯特都夠胆話係首席進攻中場,佢在世杯表現簡值光芒四射
英格蘭捧世界杯,打機就得(我用中國香港都得)
Originally posted by kantang4910 at 2006-6-28 05:10 PM:

英超果真荼毒球迷對腳法的見解.
...
咁講就唔o岩 la, 兩翼出波有兩翼出波o既好處, 你有本事可以好似傑斯, 洛賓, 胡禮仔, 朗尼同碧咸咁, 可以快速跑動施展腳法, 冇本事o既, 好似華朗呢d, 車仔曼聯大後備竟然邊成國際米蘭領軍人物, 咁你話邊個水準高 d la...
傑斯o係曼聯做球星o個陣, 華朗仲係爭取緊正選  ja
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 看了三場比賽,認為列比利如何?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。