<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-26 01:30 AM:
依家做乜事先?
踢波目標都係張個波踢入對方個網度 ja ma
英格蘭做到了, 厄瓜多爾做唔到, 點解仲可以話英格蘭打得唔好?
你o係後場做一百下插花又點? 踢唔到入網就冇得贏
英格蘭唔駛花巧, 一腳罰球修死你
乜你都知呀
咁唔好話葡萄牙符碌啦
Originally posted by scorerhk at 2006-6-26 01:32 AM:

我係英fans,我都覺佢地打得好差,組織雜亂無章
一場比一場沉,今場英格蘭球員,個個都好沉
係個陣令佢地踢到咁
贏波咪得囉,係唔係全部踢到識飛但贏唔到波先叫做好呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:34 AM:

贏波咪得囉,係唔係全部踢到識飛但贏唔到波先叫做好呀
但係睇到球員咁既發揮不禁令人擔心.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:36 AM:

但係睇到球員咁既發揮不禁令人擔心.
擔心我都會,但係贏到波咪得囉,我寧願要踢得一般贏波,我唔想踢得好反而輸波
摺吧啦
依家做乜事先?
踢波目標都係張個波踢入對方個網度 ja ma
英格蘭做到了, 厄瓜多爾做唔到, 點解仲可以話英格蘭打得唔好?
你o係後場做一百下插花又點? 踢唔到入網就冇得贏
英格蘭唔駛花巧, 一腳罰球修死你

你講得對踢波目標都係張個波踢入對方個網度.但是過程可以是很悅目或很沉悶.
Originally posted by liverster at 2006-6-26 01:39 AM:
依家做乜事先?
踢波目標都係張個波踢...
悅目同沉悶我覺得都係比較見仁見智
當然,成場係度猜既一定係悶波,但係好似英格蘭呢場咁,兩隊不時都有攻勢,
我自己就唔覺得悶
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:37 AM:

擔心我都會,但係贏到波咪得囉,我寧願要踢得一般贏波,我唔想踢得好反而輸波
擔心都冇用我地又唔係領隊
為在遠方既英格蘭球員作出無限量既支持而經足夠
深信全球既英格蘭球迷發出黎既正能量會帶來奇蹟
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:37 AM:

如果你係英格蘭球迷可能會咁諗, 但係一d中立球迷見到咁既表現咁既表現或多或少有d批評, 因為佢地對英格蘭期望高d, 但係打左成場英格蘭只可以用一個字形容 --  亂
只可以話希望越大,失望越大.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by donald15 at 2006-6-26 01:41 AM:

擔心都冇用我地又唔係領隊
為在遠方既英格蘭球員作出無限量既支持而經足夠
深信全球既英格蘭球迷發出黎既正能量會帶來奇蹟
無錯~
我地擔心當然係正常,但係我地唔係領隊,領隊排咩陣用咩戰術我地只可以接受,邊鬧得咁多呀
相反,大家正正常常咁去討論一場波,大家都開心,世界盃係開心既野黎,唔係攞黎比大家反呢樣反果樣
我知道大家有自己既想法同意見,但如果有時激動到一嘈就嘈幾頁,咁有咩意思???
我自己都唔鍾意美斯,但係我就未試過鬧佢同開post插佢......點解???因為人地真係有料到嘛
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-26 01:30 AM:
依家做乜事先?
踢波目標都係張個波踢...
你記住你的立場   相信第日對第二隊你會有唔同立場

其實呢道冇針對  只係因為有人成日死撐英格蘭
呢場波肯定係悶
但因為有人咁都要死撐話1:0 有入波唔悶
就係因為個個都對呢種死撐ga精神不滿而搞到有少少口角咁
我唔係針對英格蘭  我都幾鐘意英格蘭 所以特別留意多d
越留意越睇得多呢種死撐精神而令到對英格蘭漸漸失去果種情意結
如果某人繼續咁樣死撐  我相信只會引起更多口角
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。