<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:34 AM:

咪得囉,係唔係全部踢到識飛但贏唔到波先叫做好呀
當然贏波係最重要,我都唔想英格蘭要到逆境,先踢到好波,
好似對千里達o個場,雖然下半場踢左35min好波,但到83min先入到,
真係驚到有得震無得訓
Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:42 AM:

如果你係英格蘭球迷可能會咁諗, 但...
分組賽之後我已經唔會將個目光放咁遠放係冠軍度
我會放係每一場比賽度,佢地出到線我當然開心,但係出唔到線亦唔會傷心得去邊
屆屆國際賽我對英格蘭既期望都好高,但係今屆反而就冇咁高
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:42 AM:

如果你係英格蘭球迷可能會咁諗, 但...
係,中場大塞車
Originally posted by scorerhk at 2006-6-26 01:45 AM:

當然贏波係最重要,我都唔想英格蘭要到逆境,先踢到好波,
好似對千里達o個場,雖然下半場踢左35min好波,但到83min先入到,
真係驚到有得震無得訓
咁樣唔係更好嗎???
久攻不下,攻到差唔多完場先黎入波係好正常,我就唔覺得有咩問題,好過冇得入先呀

有d人唔鍾意英格蘭但係又要睇英格蘭,英格蘭踢得唔好又話早之去訓覺,
咁點解唔一早去訓???自己決定唔訓係自己既事,其實應該一早預左場波係比較悶既波先o岩
因為英格蘭已經有前科嘛
摺吧啦
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 01:44 AM:

你記住你的立場   相信第日對第二隊你會有唔同立場

其實呢道冇針對  只係因為有人成日死撐英格蘭
呢場波肯定係悶
但因為有人咁都要死撐話1:0 有入波唔悶
就係因為個個都對呢種死撐ga精神不滿而搞到有少少口角咁
我唔係針對英格蘭  我都幾鐘意英格蘭 所以特別留意多d
越留意越睇得多呢種死撐精神而令到對英格蘭漸漸失去果種情意結
如果某人繼續咁樣死撐  我相信只會引起更多口角
奇實我都中意英格蘭的
我諗法同你差唔多
佢gei表現真係唔值得幫的
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 01:44 AM:

你記住你的立場   相信第日對第二隊...
下=.=無人覺得英倫呢場波今日踢得好喎-,-
你諗野係咪偏激左d??
我自己覺得win波就最緊要~踢得好唔好睇就係其次啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:46 AM:

分組賽之後我已經唔會將個目光放咁...
可惜呢度有d唔係好似你咁諗, 尤其係一d海洋生物
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:46 AM:

分組賽之後我已經唔會將個目光放咁...
唉  euro04 同今年世界盃之前都好有期望
呢場未踢之前都係
仲諗住踢多幾場  變多d陣  會成功找出一個進攻系統
但係睇完呢場只係失望收場
如果以而家咁ga進步幅度睇
到呢班球員退休都未夠實力捧盃

你記住你的立場   相信第日對第二隊...
呢度得一個人係咁樣,你地唔理佢既話你認為佢會有位入嗎???

如果因為一個人既言論就當晒全世界既英格蘭迷都係盲目的話咁好唔公平囉
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:50 AM:

可惜呢度有d唔係好似你咁諗, 尤其係一d海洋生物
得一個人係咁諗,我地點解要理佢?
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。