<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 01:49 AM:

下=.=無人覺得英倫呢場波今日踢得好喎-,-
你諗野係咪偏激左d??
我自己覺得win波就最緊要~踢得好唔好睇就係其次啦~
係有
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:50 AM:

可惜呢度有d唔係好似你咁諗, 尤其係一d海洋生物
嗰d海咩生物,可能會認為冠軍永遠都係英格蘭
Originally posted by brightman at 2006-6-26 01:50 AM:

可惜呢度有d唔係好似你咁諗, 尤其係一d海洋生物
你...哈哈=.=最後果個我中意
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:51 AM:

得一個人係咁諗,我地點解要理佢?
唔係個個熟呢度, 所以搞下搞下搞到好多無謂爭論
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:51 AM:

唔理佢,佢咪會變孤獨精囉,好可憐ga .........
我冇對全世界既英格蘭迷都係盲目
比喻來說
一間學校有一個壞學生打家劫舍
你認為其他家長會對呢間學校點睇
但係其實入便都有好學生=]
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 01:51 AM:

唉  euro04 同今年世界盃之前都好有...
佢地各自為政得太利害了,你睇下德國隊,高路斯同普度斯基上場對厄瓜多爾先話佢地冇交流,到左16強就已經有交流了,點解會咁樣???就係因為佢地唔會各自為政,

英格蘭淨係為左隊長既問題已經係度嘈,唔好忘記,隊長係領隊決定的,唔關碧咸事,
如果領隊同碧咸講,隊長由其他人做的話,我相信碧咸都唔會介意,淨係個12碼邊個射碧咸都寧願交出黎,相反係林柏特經常射失,佢會唔會交出黎???冇人知

跟住,係場上林柏特同謝拉特又死都要做多d地面組織,有時佢地出d高波既質素又一般,點解唔可以學德國隊兩樣都做?
林柏特同謝拉特照做地面組織,祖高爾同碧咸繼續傳中,德國隊就係做到呢兩樣野先會有咁流暢既攻勢,唔會塞死晒係中場既位置.........
摺吧啦

我都唔想理佢,但他的固執及對事物的看法,確實令人無法容忍.
其實我唔反對英格蘭踢得保守,講真唔係攻就係守,
主攻或主守都無問題,都係戰術踢法的一種,無好或壞的分別,只有適唔適合
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:56 AM:

佢地各自為政得太利害了,你睇下德國...
我覺得個領隊個勢太水
食唔住班球員
雖解艾力臣執教其間成績唔太差但係換下領隊可能係好事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。