<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:22 AM:

係呀~如果賓總教得好高治就好喇
如果麥卡倫可以教得好兩特是但一個做綠葉仲好
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:24 AM:

如果麥卡倫可以教得好兩特是但一個做綠葉仲好
依家英格蘭國家隊既綠葉係碧咸,主角已經係雙「特」,不過佢地擔唔起個重責.........
如果擔得起的話英格蘭一定好勁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:25 AM:

依家英格蘭國家隊既綠葉係碧咸,主角已經係雙「特」,不過佢地擔唔起個重責.........
如果擔得起的話英格蘭一定好勁
但係我覺得主角係公關艾力臣喎=]
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:26 AM:

但係我覺得主角係公關艾力臣喎=]
幾時輪到佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:26 AM:

幾時輪到佢
同版主講野好舒服
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:28 AM:

同版主講野好舒服
第一次有人咁講
叫我ab仔啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:21 AM:

好少教練有呢個功力
史高拉利
04歐洲國家杯用晒大家想要佢出既陣容
證明個陣唔掂
第二場收起多名主力即時見功
可惜佢擦身而過
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:31 AM:

史高拉利
04歐洲國家杯用晒大家想要佢出既陣容
證明個陣唔掂
第二場收起多名主力即時見功
可惜佢擦身而過
大菲,希汀克,摩連奴真係好有料
彭利拿都好似唔錯
摺吧啦
其實個陣擺得好好嫁  4-5-1
你試諗下~ 厄瓜多爾d人知英倫局攻既話一向都唔得~
所以佢地實死守反擊~
但今場波只係擺朗尼上去跑~
朗尼一擺到波就成班沖埋黎接應~
其實巳經做到大力神要佢地做既野~只不過入唔到波姐~
就算打反攻都係由joe cele碧咸雙特發動上去~
既唔會令到中場走散~更加唔會踢到你地所講既老鼠拉x啦=.=
後面留一個卡碧克係度~更加一絕~
呢個我第一次睇佢~但佢可以踢到轉守為攻~係防中要做既野~
另外要講講夏格維斯~今場波佢真係好有表現~基本上右面既防線係無咩人入到=.=
仲有幾次解到單刀波~so gd
仲有泰利~今場波都好好

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-26 at 02:35 AM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 02:33 AM:
其實個陣擺得好好嫁  4-5-1
你試諗下...
夏格維斯打右閘真係好過防中同埋好過加歷查打右閘,今日果兩隻閘都打得好好
泰利同以前都係一樣呀,踢走晒d波,係得一次犯錯咁多,好彩艾殊利高爾夠快
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。