<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
仲有~睇朗尼既做化~同碧咸既神經刀=.=
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 10:41 PM:
今場打 4-5-1, 艾力臣搞乜鬼呀?
對厄瓜多爾咋喎, 仲留力等乜呀?
我覺得打451反而係正路
厄瓜多爾呢場有機會好似琴日墨西哥咁搶個中場
呢場波個中場一輸會好大獲
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 22:41:
咁叫留力?
係咪卜比查爾頓,卜比笠臣,華度,靴斯出番黎先叫唔留力
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-25 10:47 PM:

咁叫留力?
係咪卜比查爾頓,卜比笠臣,華度,靴斯出番黎先叫唔留力

我估計佢意思係
對上厄瓜多爾如此三流角色(佢認為)
仲唔留力等乜

[ Last edited by gogo8281 on 2006-6-25 at 10:53 PM ]
只回好圖
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 10:41 PM:
唔係想留力,因為加利仔有傷,奧雲又返左鄉下,咁你話喇,出高治,定出卡域克,再將謝老四推前呀?我就撐後者啦
一個好開始   
艾力臣終於識變
儘管未必變得好
厄瓜多爾(4-4-2)

12. 摩拉(GK)
3 . 靴達度
4 . 迪拉告魯斯
8 . 艾迪臣文迪
11.迪加度
14. 沙根度卡斯迪路
16. 路爾斯華倫西亞
17. 艾斯賓路沙
18. 列斯高斯
20. 坦奴利奧
21. 卡路士坦奴利奧
kick OFF
夏格維斯打右閘唔知得唔得.
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-25 22:50:

對厄瓜多爾咋喎[/colo...
哦..
咁對住d如此三流角色(佢認為)唔留力都輸既咪盞樣衰
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。