<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:56 AM:

佢地各自為政得太利害了,你睇下德國...
領隊問題, 佢唔可以選最適合既11人出黎打, 同埋團結佢地. 你睇阿根廷比格文, 唔用辛尼迪, 森美爾, 華朗等大牌, 因為佢地會令到隊波唔團結. 艾歷臣欠缺呢一份勇氣. 唔換領隊唔會解決呢個問題, 不過下任領隊係麥卡倫就....
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:56 AM:

佢地各自為政得太利害了,你睇下德國...
你講到絕對正確  我絕對同意
但係點講都好   我都係覺得教練問題
個教練點調整佢地之間ga 交流 係一個大問題
另外 我發覺有一個問題唔知對或否

我覺得英格蘭前鋒應多d向左右走同返後拿波  
佢地好似只識向前咁= =
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:03 AM:

我覺得英格蘭前鋒應多d向左右走同返後拿波  
呢個工作完全係朗尼既踢法
但係呢場佢打最前局佢企死係前面等
講下講下  而家最有機會我反而覺得係德國
佢地進步好快   教練成功團結並磨會佢地
最緊要係  成隊德國都好後生   今年唔得咪等下次lor
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:07 AM:

呢個工作完全係朗尼既踢法
但係呢場佢打最前局佢企死係前面等
朗尼冇可能打單箭頭     浪費
Originally posted by scorerhk at 2006-6-26 02:00 AM:
其實我唔反對英格蘭踢得保守,講真唔係攻就係守,
主攻或主守都無問題,都係戰術踢法的一種,無好或壞的分別,只有適唔適合
強隊主攻
弱隊主守
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:10 AM:

朗尼冇可能打單箭頭     浪費
冇人用都要局住上啦
高治又唔掂
禾確特又不明物體
奧雲返左屋企
仲可以點
Originally posted by brightman at 2006-6-26 02:02 AM:

領隊問題, 佢唔可以選最適合既11人...
麥卡倫同艾歷臣好似都係果類教練,都係d唔太敢做d驚人既事既教練
英格蘭d球員向來都鍾意自己話事,如果搵摩連奴教可能會好好(教到班球員聽聽話話)
摺吧啦
Originally posted by kk33 at 2006-6-26 02:14 AM:

強隊主攻
弱隊主守
未必  意大利主守
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:14 AM:

冇人用都要局住上啦
高治又唔掂
禾確特又不明物體
奧雲返左屋企
仲可以點
係囉,真係冇計
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。