<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 02:40 AM:

我想問下其實係咪唔係好多個英倫球員出去搵食??
夏格維斯其實係德國長大先去到拜仁
跟住先到碧咸開拓西甲市場
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:42 AM:

中場線成班都識打反擊,對反擊呢樣野已經熟晒,朗尼既狀態睇得出上緊
所以只要後防同埋龍門有出色表現已經守得住
所以下一場波先係對英格蘭評分既時間
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:44 AM:

夏格維斯其實係德國長大先去到拜仁
跟住先到碧咸開拓西甲市場
夏格維斯要去英超搵食都幾難,佢係拜仁都好似唔係正選
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:45 AM:

所以下一場波先係對英格蘭評分既時間
都可以咁講既
希望英格蘭贏到波啦
摺吧啦
講番夏格維斯初頭被喻為新麥馬拿文
依家去左打閘真係晒料
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:47 AM:
講番夏格維斯初頭被喻為新麥馬拿文
依家去左打閘真係晒料
唔係晒料既,佢基本上係「通天老倌」咁滯,加利仔幾時好返嫁(分分鐘夏格維斯仲可能好過加利仔
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:49 AM:

唔係晒料既,佢基本上係「通天老倌」咁滯,加利仔幾時好返嫁(分分鐘夏格維斯仲可能好過加利仔
我一直覺得加利仔唔係咁好
夏格維斯而家打得好好  希望有得繼續打落去
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:42 AM:

中場線成班都識打反擊,對反擊呢樣野已經熟晒,朗尼既狀態睇得出上緊
所以只要後防同埋龍門有出色表現已經守得住
對,所以不是相像中咁差。另外睇隊波上下半場不同的表現,反映M額臣根本上在分組賽留有一手,我特別認為朗尼受傷是假的,根本是TOP FIT。對巴、千沒有的,在對瑞典的上半場露了出來﹙尤其是那些小組進攻打法﹚,頭先上半場沒有的,下半出也露了出來﹙中場搶截反守為攻,兩邊疊瓦式進攻﹚,睇佢出夏仔同A高就知啦。正如蔡文堅同舜仔講,英軍其實有好多瓣波,只係幾時「按制」而已,我就話佢想係對勁旅時才出招。
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:49 AM:

我覺得佢打進攻d仲正
夏格維斯始終位置感差d
Originally posted by klun at 2006-6-26 02:51 AM:

對,所以不是相像中咁差。另外睇...
英軍既招數有遠射,罰球,兩邊傳中,中後場斬波反擊(for奧雲同朗尼)
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。