<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:51 AM:

我一直覺得加利仔唔係咁好
夏格維斯而家打得好好  希望有得繼續打落去
加利仔比較慢囉,夏格維斯比較活躍d
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:53 AM:

我覺得佢打進攻d仲正
夏格維斯始終位置感差d
對強隊的話兩隻閘都幾難可以打到「有前冇後」,除非狀態top fit到90分鐘上上落落都得啦
摺吧啦
Originally posted by klun at 2006-6-26 02:51 AM:

對,所以不是相像中咁差。另外睇...
我唔係咁覺得
下半場應該係入左果球  
對面焗攻(雖然都唔似)  多左空位先做到咁多野
姐係反擊    咁其實之後打到落去都係強隊
對英格蘭打反擊好有利   仲有其實英格蘭防線比人好穏陣ga感覺   值得一讚

荷蘭對葡萄牙就快開波lu  期待一場好波
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:54 AM:

加利仔比較慢囉,夏格維斯比較活躍d
加利仔係度可以提防呢~始終加利仔經驗多好多~
加利仔同碧咸都夾得好好
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 03:33 AM:

加利仔係度可以提防呢~始終加利仔經驗多好多~
加利仔同碧咸都夾得好好
加利仔防守能力會好過夏格維斯既,但係如果對荷蘭或者葡萄牙........都有好多快馬,加利仔都未必追得到佢地
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。