<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
咁鬼多地面波........人地咁多人係後面.............祖高爾同碧咸都唔知有冇傳過中= ="
摺吧啦
Originally posted by cyrus_1985 at 2006-6-25 23:50:

英格蘭得個中場睇得下,
悶就緊ga la, 唔悶就新聞la...~><"...
真想叫艾力臣食屎....返鄉下~...
艾力臣帶瑞典隊.
E+既關鍵係幾時換唐寧/艾朗連膿出黎...
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 23:51:

冇錯, 兩攻一守中場係唔錯
下半場可能換出祖高爾, 換入高治
跟住碧咸吊個高波入禁區俾高治衝頂入網
咁仲悶
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:51 PM:

聽日恆指 升幾多點?
一比零, 二比零冇走雞
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:51 PM:

冇架喇,冇板斧咪要高空轟炸囉
再唔係摶人擺老烏囉~~~
Originally posted by 038886 at 2006-6-25 11:49 PM:
妖~把鬼火.晒我45 mins'
如果唔係得佢一場我一定唔see e場波
幸好我只看了幾分鐘
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by cyrus_1985 at 2006-6-25 11:50 PM:

英格蘭得個中場睇得下,
悶就緊ga la, 唔悶就新聞la...~><"...
真想叫艾力臣食屎....返鄉下~...
Boring is the label for england soccer, what a pity........
都唔知踢乜....條中場線仲衰過之前....大家一d默契都無.
如果夏格維斯傷...不如換連儂出黎, 好似上場對千里達咁, 碧咸墮番後d, 用連儂既速度放爆佢.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。