<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 11:52 PM:
咁鬼多地面波........人地咁多人係後面.............祖高爾同碧咸都唔知有冇傳過中= ="
冇高治, 傳中都冇人頂 la
如果到末段都仲未搞掂, 可能會叫里奧/泰利夾住高治打中鋒, 跟住碧咸, 謝拉特, 林柏特輪流吊高波入禁區俾佢地頂
Originally posted by medusa at 2006-6-25 11:54 PM:

Boring is the label for england soccer, what a pity........
厄瓜多爾死守
奧雲離奇重傷恐告別世界盃昔日金童如此命運坎坷
Originally posted by 王晶 at 2006-6-25 23:53:

聽日恆指 升幾多點?
靜雞雞講我知好啦.
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:54 PM:

如果到末段都仲未搞掂, 可能會叫里奧/泰利夾住高治打中鋒, 跟住碧咸, 謝拉特, 林柏特輪流吊高波入禁區俾佢地頂
高治係場邊~~~~傻笑
奧雲離奇重傷恐告別世界盃昔日金童如此命運坎坷
不如試下出禾確特...A____A
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:54 PM:

你真係想悶死我地咩
唔知點講好..
悶戰一場...

希望下半場好睇d ><"
Originally posted by kk33 at 2006-6-25 11:43 PM:
悶悶悶~~~~
唯有寄望厄瓜多爾擺烏龍啦~~~~
哈哈
想擺烏龍都唔係咁易,英軍根本無波入到禁區.
Originally posted by kk33 at 2006-6-25 11:53 PM:

冇架喇,冇板斧咪要高空轟炸囉
再唔係摶人擺老烏囉~~~
高空轟炸唔係波咩!?
德國都打高空轟炸咋
香港以前係東亞足球王國o個陣都係打高空轟炸, 係近幾年打多左地波, 不進則退
況且有碧咸o既傳中球, 無謂浪費呀
厄瓜多爾球員大隻...身位上拎唔到著數
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。