<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:54 PM:

冇高治, 傳中都冇人頂 la
如果到末段都仲未搞掂, 可能會叫里奧/泰利夾住高治打中鋒, 跟住碧咸, 謝拉特, 林柏特輪流吊高波入禁區俾佢地頂
如果你話依家換高治出黎,咁唔通換走朗尼咩=3="唔換走朗尼唔通換走卡域克咩.......
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 23:54:

冇高治, 傳中都冇人頂 la
如果到末段都仲未搞掂, 可能會叫里奧/泰利夾住高治打中鋒, 跟住碧咸, 謝拉特, 林柏特輪流吊高波入禁區俾佢地頂
咁都好, 冇晒中堅, 快d輸.
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:50 PM:
個球證好似唔得中立
手球冇吹, 踢夏格維斯冇俾牌
佢冇踢夏格維斯,只係踢到個波,夏格維斯再衝埋去,跟住先踢中夏格維斯隻腳,個手球係個球員想剷個波,點知唔中,隻手先"kick"到個波,佢冇意去伸隻手出黎,所以唔使吹,你究竟有冇睇開波架
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-25 11:55 PM:

厄瓜多爾死守
成班人堆晒o係中後場, 班友仔真係諗住博射十二碼喎
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:56 PM:

高空轟炸唔係波咩!?
德國都打高空轟炸咋
香港以前係東亞足球王國o個陣都係打高空轟炸, 係近幾年打多左地波, 不進則退
況且有碧咸o既傳中球, 無謂浪費呀
好有道理喎

我強烈建議 姚明轉會曼聯
Originally posted by bigfish at 2006-6-25 11:56 PM:

高空轟炸唔係波咩!?
德國都打高空...
人地話高空波悶咪悶囉,事實証明一切(依家打地面波咪又係話悶)
唔係高空波悶唔悶既問題,係英格蘭黑人憎既問題
摺吧啦

高空轟炸唔係波咩!?
德國都打高空...
德國尋晚係咁射波,不知幾勁,都冇頭槌攻門
beckham d 傳波......十球都有兩三球都位gei
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 11:56 PM:

如果你話依家換高治出黎,咁唔通換走朗尼咩=3="唔換走朗尼唔通換走卡域克咩.......
換走祖高爾麻
我早講過, 對南美波唔好出祖高爾
無人話高波唔係波...
咁真係悶丫麻..
高治咁高頂波都要禁人...真係唔睇好囉
好多人話呢隊係近十年最好gei england.............
但我話唔係...............比起04歐國杯...好似兩隊...冇左史高c..就係咁大影響
起碼十幾年前仲有加斯居尼同連尼加, 依家o米有大力神law, 冇左佢一定打得好d
奧雲離奇重傷恐告別世界盃昔日金童如此命運坎坷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。