<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:14 AM:

冇人用都要局住上啦
高治又唔掂
禾確特又不明物體
奧雲返左屋企
仲可以點
我覺得祖高爾 拍朗尼係得架   唔知佢敢唔敢試
Originally posted by abc123 at 2006-6-26 02:14 AM:

Quote:

麥卡倫同艾歷臣好似都係果類教練,都係d唔太敢做d驚人既事既教練
英格蘭d球員向來都鍾意自己話事,如果搵摩連奴教可能會好好(教到班球員聽聽話話)
我對麥卡倫期望唔大    因為你睇下佢成日同艾力臣有傾有講
如果佢係一個好教練ga話   會幫到艾力臣磨合隊波lor
希望我睇錯la

[ Last edited by 20001160 on 2006-6-26 at 02:20 AM ]
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:19 AM:

成功例子:祖高爾
岩岩出道既時候扭波扭到痴晒線
同依家對比好似兩個人咁
雖然唔鍾意摩連奴成日串串貢不過都服左佢
呢個就係艾力臣冇ga功力
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:21 AM:

好少教練有呢個功力
所以好少好教練=]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:22 AM:

係呀~如果賓總教得好高治就好喇
如果麥卡倫可以教得好兩特是但一個做綠葉仲好
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:25 AM:

依家英格蘭國家隊既綠葉係碧咸,主角已經係雙「特」,不過佢地擔唔起個重責.........
如果擔得起的話英格蘭一定好勁
但係我覺得主角係公關艾力臣喎=]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:26 AM:

幾時輪到佢
同版主講野好舒服
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:49 AM:

唔係晒料既,佢基本上係「通天老倌」咁滯,加利仔幾時好返嫁(分分鐘夏格維斯仲可能好過加利仔
我一直覺得加利仔唔係咁好
夏格維斯而家打得好好  希望有得繼續打落去
Originally posted by klun at 2006-6-26 02:51 AM:

對,所以不是相像中咁差。另外睇...
我唔係咁覺得
下半場應該係入左果球  
對面焗攻(雖然都唔似)  多左空位先做到咁多野
姐係反擊    咁其實之後打到落去都係強隊
對英格蘭打反擊好有利   仲有其實英格蘭防線比人好穏陣ga感覺   值得一讚

荷蘭對葡萄牙就快開波lu  期待一場好波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。