<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-26 12:03 AM:

英格蘭黑人憎會唔會可能因為你
捧心水球隊都有錯?
我反而最憎d 阿根廷 fans 話馬勒當拿冇食藥, 施蒙尼冇扮傻喎
碧咸入波.....
果然係關鍵時刻救世主呀
Originally posted by kk33 at 2006-6-26 12:55 AM:

好似你一早知咁喎
haha....
我都話左個格局好似 8 年前對哥倫比亞咁 la, 又係碧咸射入靚罰球
翻查紀錄, 除左朗拿度之外, 真係好似冇球員連續三屆射入金球
碧咸球王, 你係得 geh
Originally posted by liverster at 2006-6-26 12:59 AM:
依場都算是世界盃開賽以來最悶,技術水平最低的賽事.
有入波都叫悶?! 咁 0:0 o個d 算咩呀?
碧咸o既罰球水平點都高過閣下掛
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 01:02 AM:

對葡萄牙可以比碧咸復仇
兩年前葡萄牙贏得符碌, 今次英格蘭唔可以大意
英格蘭至今取得 3 勝 1 和
仲有 3 場...
Originally posted by 038886 at 2006-6-26 01:05 AM:

符碌係咪贏
符碌好難連續發生 3 次
史高拉利已經試過 2 次
依家做乜事先?
踢波目標都係張個波踢入對方個網度 ja ma
英格蘭做到了, 厄瓜多爾做唔到, 點解仲可以話英格蘭打得唔好?
你o係後場做一百下插花又點? 踢唔到入網就冇得贏
英格蘭唔駛花巧, 一腳罰球修死你
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 01:29 AM:

所以我係來冇拎英格蘭同其他做對比
比黎都冇意思
以前阿根廷犯左手球, 都冇得推翻架喇
依家唯有等連尼加o既後輩去打低馬勒當拿班後輩報仇 la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。