<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 66年來最勁的英格蘭?!?!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 01:13 PM:

係邊度dow嫁??
上傳左比你
得三張咋
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:10 PM:

連傳中都冇埋,點助攻
其實林柏特同謝拉特都可以玩長傳,唔一定要下下都地面組織埋去嫁喎,兩樣野都做唔得嫁咩
我意思係林,謝,朗3人
都係中間地波搵食
形成禁區前形成樽頸
自己人塞死實
對方好容易跟死佢地
碧咸上屇係咪都有入一球定射
Originally posted by austin666 at 2006-6-26 01:15 PM:

我意思係林,謝,朗3人
都係中間地波搵食
形成禁區前形成樽頸
自己人塞死實
對方好容易跟死佢地
所以我咪話唔一定要地面去囉,都可以交比兩邊去啩,佢地下下就係中間去,跟住d波唔係比人搶返就係射左佢算
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-6-26 01:17 PM:
碧咸上屇係咪都有入一球定射
98年對哥倫比亞射入罰球
02年對阿根廷射入12碼
06年對厄瓜多爾射入罰球
摺吧啦
貼下d相先~
唔知大家笑唔笑得出呢?一個高治型仔動作.......

441 x 432 PIXEL下載

400 x 270 PIXEL下載

559 x 436 PIXEL下載

490 x 547 PIXEL下載

600 x 328 PIXEL下載

600 x 328 PIXEL下載

琴日碧咸上半場著短就=.=下半場著番長就喎=.=
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-26 01:19 PM:
貼下d相先~
唔知大家笑唔笑得出呢?一個高治型仔動作.......
睇過,已經笑唔出
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-6-26 01:20 PM:
琴日碧咸上半場著短就=.=下半場著番長就喎=.=
係呀~可能下半場冇咁熱
摺吧啦

410 x 284 PIXEL下載

800 x 600 PIXEL下載

560 x 420 PIXEL下載

600 x 300 PIXEL下載

600 x 392 PIXEL下載

450 x 300 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 66年來最勁的英格蘭?!?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。