<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭
返回列表 回復 發帖

【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭

兩隊出場陣容
開賽時間(香港):周日深夜 3:00
比賽球場(城市):紐倫堡法蘭甘球場(紐倫堡)
天氣:有雲,溫度:30°C,濕度:49%

葡萄牙〈4-5-1〉                                       荷蘭〈4-3-3〉
1.列卡度彭利拿RICARDO Pereira(GK) 1.雲達沙Edwin VAN DER SAR(GK)
13.米基爾蒙迪路MIGUEL Monteiro(DF)3.保拿奴斯Khalid BOULAHROUZ(DF)
16.卡維奴Ricardo CARVALHO(DF)      13.奧查Andre OOIJER(DF)
5.美拉Fernando MEIRA(DF)              4.馬菲臣Joris MATHIJSEN(DF)
14.華倫天Nuno VALENTE(DF)            5.雲邦賀斯Giovanni VAN BRONCKHORST(DF)
7.費高Luis FIGO(MF)                       18.雲邦美Mark VAN BOMMEL(MF)
6.哥斯天拿COSTINHA(MF)                20.史奈達Wesley SNEIJDER(MF)
20.迪高DECO(MF)                           8.高古Philip COCU(MF)
18.文尼捷MANICHE(MF)                  17.尹佩斯Robin VAN PERSIE(FW)
17.C.朗拿度Cristiano RONALDO(FW)  7. 古積特Dirk KUIJT(FW)
9.保列達Pedro PAULETA(FW)            11.洛賓Arjen ROBBEN(FW)

球證:伊雲洛夫(俄羅斯)

[ Last edited by donald15 on 2006-6-26 at 02:57 AM ]
究竟對荷蘭好d定係對葡萄牙好d呢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:17 AM:
球證應該對荷蘭好D
話晒希丁克之後會帶俄羅斯國家隊...比下面啦
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-6-26 02:21 AM:

球證應該對荷蘭好D
話晒希丁克之後會帶俄羅斯國家隊...比下面啦
我講緊英格蘭
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:12 AM:
兩隊出場陣容
開賽時間(香港):周...
雲佬唔係正選
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:17 AM:
論可觀性一定係荷蘭
可以迫到英格蘭出得意技
以英格蘭球迷角度黎睇一定係葡萄牙
係唔信連續三次國際大賽死係大菲手上
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 02:24 AM:

論可觀性一定係荷蘭
可以迫到英格蘭出得意技
以英格蘭球迷角度黎睇一定係葡萄牙
係唔信連續三次國際大賽死係大菲手上
我心裡想對荷蘭多d
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:27 AM:

我心裡想對荷蘭多d
係既對荷蘭贏面大d
始終熟路
洛賓對住英格蘭可以話係形同虛設
係左邊就一定帶落底
係右邊就一定帶返大位射
冇第二招
但葡萄牙係荷蘭克星
奧雲離奇重傷恐告別世界盃昔日金童如此命運坎坷
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-26 02:39 AM:
但葡萄牙係荷蘭克星
跟住接落去好玩呀
大菲又克住英格蘭
跟住假巴西(葡萄牙)對真巴西
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。