<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 03:53 AM:

古治波都冇得幾下掂
左右翼一上腳就扭到過晒火
仲要超級獨食
葡萄牙同荷蘭既兩翼分別在於荷蘭果兩隻翼鍾意扭完就射埋去,葡萄牙果d就選擇傳,所以威脅大好多,因為葡萄牙有個保連達(話晒都係射手喎)
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-26 03:53 AM:

古治波都冇得幾下掂
左右翼一上腳就扭到過晒火
仲要超級獨食
呢下咪就係雲佬無表現既原因之一law=.=
左右翼下下有波自己搞掂..仲駛咩要中鋒o者~
好普通的曼聯迷~_~

11.洛賓Arjen ROBBEN
禁區果球俾人用飛腿踢中咁都冇牌
今屇d球証
係重要的時候好多犯錯
Originally posted by babo at 2006-6-26 03:54 AM:

呢下咪就係雲佬無表現既原因之一law=.=
左右翼下下有波自己搞掂..仲駛咩要中鋒o者~
所以荷蘭未必威脅到英格蘭
荷蘭加油呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 03:54 AM:

葡萄牙同荷蘭既兩翼分別在於荷蘭果兩隻翼鍾意扭完就射埋去,葡萄牙果d就選擇傳,所以威脅大好多,因為葡萄牙有個保連達(話晒都係射手喎)
其實要射都好..荷蘭...雲佩斯都好少少..右腳都用到下.
洛賓要射下下都要扣番正左腳先射..一扣果下~人地封晒位lu~
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by austin666 at 2006-6-26 03:55 AM:
11.洛賓Arjen ROBBEN
禁區果球俾人用飛腿踢中咁都冇牌
今屇d球証
係重要的時候好多犯錯
冇錯=3="
頭先哥斯甸亞踢人果下已經可以兩黃一紅,但係球証冇比,跟住佢自己手球,想唔比都唔得啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 03:55 AM:

所以荷蘭未必威脅到英格蘭
荷蘭加油呀
英格蘭對葡萄牙好危@"@
so對荷蘭好d@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-6-26 03:56 AM:

其實要射都好..荷蘭...雲佩斯都好少少..右腳都用到下.
洛賓要射下下都要扣番正左腳先射..一扣果下~人地封晒位lu~
所以咪話既然浪射不如傳出去仲好啦
摺吧啦
個葡國球員梗係收對方錢,佢見自己腳腳踢人都無得俾趕出場,索性用手碰球,結果就如佢所願上半場前終於俾趕出場。呢個球員好大問題。
nil
Originally posted by babo at 2006-6-26 03:57 AM:

英格蘭對葡萄牙好危@"@
so對荷蘭好d@@
無錯
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。