<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 03:56 AM:

冇錯=3="
頭先哥斯甸亞踢人果下已經可以兩黃一紅,但係球証冇比,跟住佢自己手球,想唔比都唔得啦
佢想試3黃1紅出場
俾球証睇串左
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 03:57 AM:

無錯
對荷蘭都唔知邊隊打反擊= = 攻力都唔強
Originally posted by 金魚佬 at 2006-6-26 03:57 AM:
個葡國球員梗係收對方錢,佢見自己腳腳踢人都無得俾趕出場,索性用手碰球,結果就如佢所願上半場前終於俾趕出場。呢個球員好大問題。
你既諗法同我相近, 個球手球好似做出黎咁 大佬, 係中圈附近駛唔駛呀?
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by austin666 at 2006-6-26 03:58 AM:

佢想試3黃1紅出場
俾球証睇串左
哈哈哈
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-26 03:59 AM:

你既諗法同我相近, 個球手球好似做出黎咁 大佬, 係中圈附近駛唔駛呀?
好似強迫球證比紅佢= =
Originally posted by brightman at 2006-6-26 03:59 AM:

同埋佢鏟人果腳都係o係人地半場~
根本就唔需要咁做...
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by 金魚佬 at 2006-6-26 03:57:
個葡國球員梗係收對方錢,佢見自己腳腳踢人都無得俾趕出場,索性用手碰球,結果就如佢所願上半場前終於俾趕出場。呢個球員好大問題。
冇錯, 佢好似有心唔打咁.
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 04:00 AM:

好似強迫球證比紅佢= =
佢想快d有涼沖
一剎那的幸福足以回味一生

驚球証睇唔到
荷蘭最後10分鐘攻得幾好丫. 古治都唔錯,幾常做到駁腳工作,感覺上比雲佬早幾場仲好.
不過下半場我都想雲佬出場, 硬係爭個正箭頭接2翼d波.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】葡萄牙 對 荷蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。