<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 支持英格蘭 !! 在此送上祝福 !!
返回列表 回復 發帖
唉-,- 唔好成日為支唔支持英格蘭講d咁侮氣說話啦..
你支持咪回個post囉..唔支持咪唔好理囉-,-
唉-,- 每個人都有自己支持既球隊架啦..
大家都係想睇場好波姐.....
(本人唔係英格蘭fans...)
又係英格蘭
so boring....
唉~~始終林柏特同謝拉特都唔上力~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by 龍九州 at 2006-6-26 07:21 PM:
又係英格蘭
so boring....
係囉, 又係, 好悶啊, 咁你可以唔好入黎留言架, 無人迫你架^^
Originally posted by aenco at 2006-6-26 05:23 PM:
各位球迷 , 各位英格蘭[/c...
碧咸嘔既原因係佢帶病上陣, 精神令人敬佩
路透斯圖加特電---英格蘭(相關新聞 - 網站)周日以1-0擊敗厄瓜多爾(相關新聞 - 網站)躋身世界杯(相關新聞 - 網站)八強,隊長貝克漢姆(碧咸(相關新聞 - 網站))以招牌式的任意球(自由球)得分,向批評者證明自己仍然是英格蘭奪杯征程中的重要角色。

廣 告

儘管貝克漢姆在賽前出現脫水,並在下半場兩次嘔吐,但他在35米外射出的那一記精確任意球,顯示他的右腳仍是英格蘭的獲勝利器。

英格蘭主帥埃里克森(艾歷臣)在賽前並不知道貝克漢姆不適,他在賽後說︰「我已經不再對批評貝克漢姆的人說什麼了。他可能是全世界最好的定位球高手,但仍受到批評。我認為他今天踢得非常賣力,貢獻良多。說實話,我不知道他不舒服,他當然也沒告訴我。」

儘管這場勝利並不精彩,但貝克漢姆及隊友對晉級八強仍然非常高興,他說︰「我們很高興。我們完成了任務。場面有時很難看,我們沒有發揮出全部潛力,不過今晚我們很開心。」

談到那記決定性的任意球時,貝克漢姆說︰「我在訓練中一直很努力。魯尼(W.朗尼(相關新聞 - 網站))說我一定會進球…我在皇馬的隊友羅伯托卡洛斯(卡路士(相關新聞 - 網站))也發短訊給我說︰『為我踢進一個任意球吧』。這給我帶來了好運。」

對於自己的身體狀況,貝克漢姆說︰「我在賽前覺得不太舒服,但我想我會沒問題的。我在上半場感覺還好,不過下半場就出現了症狀。」(完)
我要搞事!!!我要搞事!!!我要搞事!!!
唔好放過我丫~笨!!我驚你咬我呀。
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-26 08:40 PM:
我要搞事!!!我要搞事!!!我要搞事!!!
唔好放過我丫~笨!!我驚你咬我呀。
一齊一齊
變成咁
真陰公
Originally posted by 10michaelowen at 2006-6-26 06:02 PM:

你可以祝福你既愛隊~
大家...
無錯
我就係正在暢所欲言

我不是葡萄牙的supporter

正想話英格踢到咁都入到8強真唔抵
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-6-26 10:29 PM:

無錯
我就係正在暢所欲言

我不是葡萄牙的supporter

正想話英格踢到咁都入到8強真唔抵
都唔關你係唔係葡萄牙fans既問題~

講真~就算踢得好既球隊~
都未必入到8強既~
英格蘭可以入到8強可以話佢地好彩~或姐抽到好簽~

至於葡萄牙~我唔覺得佢地打得有幾好wor~
加上下場迪高,哥c天拿都停賽~
所以英格蘭都有機會殺低葡萄牙既~

[ Last edited by 10michaelowen on 2006-6-27 at 12:08 AM ]
Originally posted by aenco at 2006-6-26 05:23 PM:
各位球迷 , 各位英格蘭[/c...

琴日碧咸射入罰球之前企係度我見佢哇d口水出黎係黃色既........原來係咁
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 支持英格蘭 !! 在此送上祝福 !!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。