<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 VS 澳洲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-27 01:05 AM:

我都估唔到佢突然間係左邊殺出黎,我仲以為係Pirlo
我一卡完機就無神神見倒格羅素跌低左......睇慢鏡先知乜事。
我愛長澤
Originally posted by donald15 at 2006-6-27 01:04 AM:

我覺得個球證見澳洲成個半場打多個人都攻唔入
自己又好累就比個機會意大利順手早d收工
o個球明顯12碼wor......明顯己經扭過左,而澳洲球員隻手有動作接觸倒格羅素,呢個己經係問題所在。再加上由始至終澳洲守衛都冇掂過個波。
我愛長澤
Originally posted by donald15 at 2006-6-27 01:08 AM:

好彩冇加時
跟住30分鐘真係好難頂
意大利一定謝晒
澳洲狂攻又唔會攻得入
維杜卡成場波都好無奈,面對矮自己成個頭既簡拿華路,竟然冇任何辦法擺脫。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by liverpoolportug at 2006-6-27 01:10 AM:
悶到差d 訓著呢場
俾個講波佬激動大叫先扎醒= =
你個網仲衰過我,梗係啦。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-27 01:11 AM:

連頭搥都無乜邊次頂得贏
佢尾段仲要明顯冇氣......哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by donald15 at 2006-6-27 01:12 AM:

兩睇啦
又可以話佢保護自己
佢訓左係到冇得走
格羅素又專登撞過黎
其實可以覺得佢專登訓o係度。

其實呢個案例最關鍵係個後衛連個波都剷唔中,仲要訓o係個關鍵位度用隻手阻住對手個人,實係12碼啦。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-27 01:12 AM:

但係訓低左果個球員已經一早訓低左,格羅素自己推埋去人地度,唔跌先奇啦
中途發生既時間不足1、2秒,唔好無限擴大思考時間。根本冇足夠時間俾格羅素諗第二條路,亦冇需要,冇理由你連波都剷唔倒,要個進攻球員讓你嘛。(進攻者得益)
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-27 01:16 AM:

佢臨射之前果個眼神,勁有信心
殺死人
佢咁自大,點會冇信心架??哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-27 01:19 AM:

琴晚洛賓比人閂閘夾低都冇吹12碼啦,仲話佢插水添.........
咁呢個係球證問題,若果真係有越過的可能及有身體接觸,應該12碼。
我愛長澤
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-27 01:21 AM:

但我瞓係度, 你撞埋黎, 仲要判我犯規
但冇人叫你飛埋黎訓o係個關鍵位置度......正如你"冼"腳唔通人地唔射你嗎??

但重點還是連個波都掂唔倒,無意義下利用身體阻止對方。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 VS 澳洲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。