<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 VS 澳洲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-27 01:24 AM:

timing問題, 如果攞左位至撞唔係犯規, 未攞到位就撞咪pk
只要俾人惡意撞飛,就一定有12碼。乜野係惡意??咪冇意義下犯規囉,即係若唔犯規都冇可能影響倒個波,或者好難睇既動作。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-27 01:23 AM:

咁當然係球証問題啦
洛賓做太監冇理由要格羅素做埋太監。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-27 01:28 AM:

其實想講番洛賓個case好明顯人地攞哂位佢自己撞埋去
咁扺死啦。但今次澳洲後衛係失左位,格羅素撞埋去,好大分別。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-27 01:32 AM:

太監???
講白d,洛賓俾個球證強姦完,冇理由今晚要格羅素俾球證強姦多次。錯就係錯,就要改好。
我愛長澤
講到底,決賽仲留底既就係王者。
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-27 02:07 PM:
大家吾好吾記得澳洲對意大利呢場波吾...
老實講,你又何必過份地弱化澳洲呢??你認為澳洲真的沒有實力嗎??他們中前場質素較高的球員多到出唔晒,連帕爾馬主力左翼鋒比斯安奴都要屈就打閘,攻力可想而知。

而厄瓜多爾又何嘗唔係牌面上弱過英格蘭呢??講牌面,我肯定澳洲高班過厄瓜多爾囉。
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-6-27 09:33 PM:
雖然我肯定果球冇可能比12碼,但結果己...
其實馬達拉斯一腳都唔應該直接紅牌。
我愛長澤
Originally posted by brightlee at 2006-6-27 10:22 PM:

That's a red, no doubt about it
please read the Fifa rules.
但其實o個球末致於單刀,只是一個突破後受侵犯,一般情況下會出示黃牌了事,而且動作也不算太大。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 VS 澳洲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。