<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】巴西 Vs 加納
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-28 12:14 AM:
今晚巴西兩球都好似越位咁......
it is a great moment for ronaldo to break the offside trap in the first goal
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-28 12:16 AM:

1st goal 100% ONSIDE
2nd goal 100% OFFSIDE
how is your exam?
Originally posted by Kian76 at 2006-6-28 12:18 AM:

老實講就算係上場意大利上半場攻勢較多,但講真都仲係水準以下既演出,我認識既意大利唔止呢個水準,呢個只係5成既意大利......
唔知有冇機會 5成既意大利 VS 5成既英格蘭呢
Originally posted by rester at 2006-6-28 12:19 AM:
換人?
juninho <-- adraino

ronaldo打單戰頭?
Originally posted by Kian76 at 2006-6-28 12:25 AM:

我想睇10成意大利vs1成巴西,得唔得??哈哈!!
應該有得打
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-28 12:26 AM:

Adriano has a yellow card.. and he isnt in form tonight... maybe thats why.

Ronaldo 1 more goal and I will catch up to u
from what i have seen, he seems just have one SOG and one goal
或許這就是世界第一的足球, 嬴緊兩球都仲攻, 仲想入多粒

唔知其他球隊打守勢波, 打突擊, 場場零一球上落
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-28 12:29 AM:

都夠啦。 Henry 都吾會多過1球。
射中幾球就已經夠, 後門又有barthez守住, 仲未諗倒出唔出 casillas 撲 henry d波
我覺得佢似自己跌低多過插水喎
佢跌完又冇投訴, 咁都要罰佢?
Originally posted by wai0818 at 2006-6-28 12:43 AM:
薛羅拔圖

3:0
佢仲得戚到想用後腳入
我記得我試過踢盃賽差d過左個波, 點知變左轉身後腳撞入, 好型咁-6入左

[ Last edited by 艾力克 on 2006-6-28 at 12:48 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】巴西 Vs 加納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。