<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2006-7-1 02:47 AM:

不是賴皮

你唔明我係想停止罵戰???

再講落去我仲有得講

不過唔想大家難做姐

咁咪當我理虧囉
咁難為你呀,唔好意思喎
Originally posted by night at 2006-7-1 02:48 AM:

請不要挑起罵戰

講真,我解釋左,唔好再嘈落去喇

都係無用
挑火頭係你,而家扮好人....節省小小
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-7-1 02:47 AM:

難做 ?你一咁講咩意思 ?
你家陣係咪好想嘈先?

咁樣講落去你唔覺難做???

怪就怪我唔應該出聲
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-7-1 02:48 AM:

請不要挑起罵戰

講真,我解釋左,唔好再嘈落去喇

都係無用
你解釋左d咩?????
Originally posted by brightman at 2006-7-1 02:42 AM:

not德國, but斯洛伐克
yes
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-1 02:48 AM:

個球証係德國人咩
#311 都有問題, 因為歐洲對南美洲用歐洲之前被人詬病過
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-7-1 02:49 AM:

我話我錯得未??

求先見到你地某幾個(不是你)咁盲目

我身為德國fans,真係唔抵得先討論下
變成咁
真陰公
Originally posted by brightman at 2006-7-1 02:49 AM:

嘈夠啦,大家都係利迷做咩要嘈ja

球証o岩又好,球証錯都好,邊個犯錯搞到阿根廷出局都好,事實已經係事實,討論還討論
每個人都有自己既見解,唔好引起罵戰啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-1 02:48 AM:

個球証係德國人咩
某論壇見到有錯請指出
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by brightman at 2006-7-1 02:51 AM:

#311 都有問題, 因為歐洲對南美洲用歐洲之前被人詬病過
咁球証唔係歐洲就亞洲嫁啦,如果係要偏幫的話咩洲都會咁做
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。