<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2006-7-1 03:09 AM:

果球蘇連"非"剷落去, 但...
唔係嗰球呀(希望我冇記錯啦)
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 03:08 AM:

當你企係我果邊諗,身為阿根廷fans

求先睇到d會員話

你地咪痴啦
你會點諗????可能你就唔出聲
不過我就選擇左講出黎
你想點啊
擺到明搵交嘈

唔係有會員講依d抵毀德國既說話我根本唔會講出黎
我又唔係話你
我而家講番出點解咁火你又加把咀埋黎
算點啊

你根本已經言語過晒火
熄左既火頭係你點番
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-7-1 03:11 AM:

你想點啊
擺到明搵交嘈

唔係有...
咁即係你頭先搵交嘈啦

如果你覺得我撩'興'你
我一陣道歉唔知有冇用呢
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 03:16 AM:

咁即係你頭先搵交嘈啦

如果你覺得我撩'興'你
我一陣道歉唔知有冇用呢
我已經承認左求先係我錯左
道左歉啦

算啦...........而家得番兩條友,唔好再嘈喇
等陣又話邊個撩邊個

睇波啦
變成咁
真陰公
好啦,唔玩啦
奇實真係輸個教練,可能係太多人用啦
但無心情睇lu
都係訓覺lu~~~byebye

[ Last edited by kk33 on 2006-7-1 at 03:26 AM ]
咁咪好囉,,,有冇人開烏克蘭個場Topic
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 03:25 AM:
好啦,唔玩
奇實真係輸個教練,可能係太多人用啦
但無心情睇lu
都係訓覺lu~~~byebye

[ Last edited by kk33 on 2006-7-1 at 03:26 AM ]
唔玩
你呢句咩意思?
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by liverpoolportug at 2006-7-1 03:25 AM:
咁咪好囉,,,有冇人開烏克蘭個場Topic
其實上面有個live chat區
你地可以多d上去講波
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-1 03:33 AM:

唔玩
你呢句咩意思?
.....................
變成咁
真陰公
本來一場值得回味的八強大戰變成球證偏幫既爭論戰
我覺得場波既分野在於個教練既行兵高下....一個保守一個進取
至於maxi個球唔討論啦.........各有各睇....羅生門
場波一開始兩隊的戰術運用都很好......防守很到位...快上快落
上半場即使豕隊射門不多都令人覺得可能下一秒鐘戰果都會改寫....充滿張力
下半場阿根廷因為一個角球先開紀錄......ayala個下....高路斯咁迫法都頂入
可惜之後冇食住個勢再下一城..........反而第一次見阿根廷個教練換人打死守
記住係死守完全唔諗反撃....另一方面奇連士文就即換入奧當高
雖然德國都冇咩奇兵.得三個咁大把..........終於証明守久必失
個球由波歷克係左路傳中......可見同保路斯基換位令阿根廷一時防守上不適應而產生既空擋
當然兩個前鋒既頭鎚都好勁
咁都仲未突顯晒奇連士文既大膽作風.佢換出入球功臣高路斯換入neuvile.用埋最後個換人名額....希望90分鐘ko而唔係留番加時有咩事時再用.....
但阿根廷d球員其實都做到幾好的心理調整.....沒有一路失勢
去到加時雙方體力下降之下....轉數終於慢了....當時覺得都係等睇十二碼....除非又有d世界波入.....
前面睇到d post話德國冇咩威脅攻門.........但阿根廷其實都冇乜......
睇廣體個上半場精華更加得三個德國攻門鏡頭...反而阿根廷冇
無可否認阿根廷球員既技術係比較優秀....但德國用團體戰術同身體素質抗衡
至於球證偏唔偏幫呢d.....主場當然有著數啦.....話晒d球迷都會加強到聲勢
大致上呢場波和波好合理....兩隊既表現都值得令球迷鼓掌
最後十二碼分勝負..兩隊好似都未射輸過....
.德國其他技術不及人但十二碼技術確是勁.....或者又係心理素質好
今年既德國確實給人一種耳目一新既感覺.....技術唔係最好.....但進攻流暢確是抵贊不過呢場lahm就冇咩表現.......而小豬更加影都冇....希望之後會越踢越好
阿根廷真係雖敗猶榮......係輸左換人上既小錯誤同個正選龍門傷出冇左個換人名額同撲球手.....算係輸運....真係時也命也......希望四年後既阿根廷會再接再厲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。