<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2006-6-30 10:13 PM:

我知呀,唔係個topic呀,係d資料呀
d資料馬會有..
事但啦..一樣之嗎
Originally posted by eqhigh at 2006-6-30 10:16 PM:

但同我果面d野一模一樣喎
咁橋姐~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 038886 at 2006-6-30 10:17 PM:

d資料馬會有..
事但啦..一樣之嗎
係啦,大家開o黎都係想討論下o者
Originally posted by 038886 at 2006-6-30 10:17 PM:

d資料馬會有..
事但啦..一樣之嗎
唔一樣架,d野係我一手一腳打出黎架,你過果面睇下先啦
Originally posted by 阿感 at 2006-6-30 10:18 PM:

係啦,大家開o黎都係想討論下o者
哦,咁算啦,唔該搵人del 左我個 topic 啦
Originally posted by eqhigh at 2006-6-30 10:19 PM:

唔一樣架,d野係我一手一腳打出黎架,你過果面睇下先啦
傾番比賽la ...
德國16強贏2:0
阿根庭16強和1:1

德國 +油!!!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
今晚係八強戰既第一場,亦應該係最好睇既一場,希望兩隊可以大打進攻足球,打出今屆最精彩既賽事,講番場波先,德國雖有主場之利,但係阿根廷今屆表現實在出色,以德國既防線 o黎睇,應難以頂得住阿根廷既攻擊線,今晚應係德國出局之日
阿根廷ko德國,3:2
Originally posted by eqhigh at 2006-6-30 10:22 PM:
今晚係八強戰既第一場,亦應該係最好...
如果講防線,德國連續3場0失球 ...
相反阿根庭就 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
今晚好矛盾,二隊我都鐘意,不過,為之後觀賞計,支持阿根廷!!!!
好想睇 阿根廷捧盃的話,前球皇肥馬會開心高興成點。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。