<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭
返回列表 回復 發帖
基斯普、美斯、列基美
            vs
朗拿度、羅賓奴、朗拿甸奴

咁既對陣.......無得睇了!

我唔想睇波歷克、高路斯、列文(?)........
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-7-1 02:00 AM:
以後冇人再敢批評奇連士文啦. 能夠帶領一隊咁平庸嘅德國隊打到入四強.
無錯,奇連士文教得好
摺吧啦
白痴教練換走列基美,成隊波無晒節奏,又唔出美斯,出件垃圾高佬把x
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
最可惜係美斯連出都冇得出就.......唉
Originally posted by 038886 at 2006-7-1 02:01 AM:
e家得itlay可以同brazil踢...
先知...

法國輸緊架?
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 038886 at 2006-7-1 02:00 AM:
德國隊垃圾唔係捧world cup呀..~!
快d踢走佢啦..england..brazil..itlay咩都好!!
我都想阿根廷贏,不過德國都唔係臘鴨,恃平D講,佢望都打得唔錯。對阿根廷都可以有板有眼,你一野來我一野去。兼且過埋呢關就真係有運行咯,球隊質素同球員信心都肯定更上層樓,再之後列文肯定更難射入,高路斯又越砌越有,真係直殺入決賽都唔出奇。
到決賽咁重要,球証方面就唔多唔少都一定枰鮮d,所以德國只會越來越有利。
出crzy都唔出美斯==唉..
Originally posted by at 2006-7-1 02:04 AM:
白痴教練換走列基美,成隊波無晒節奏,又唔出美斯,出件垃圾高佬把x
J Cruz都盡左責任啦!算啦!四年後啦!
意大利係德國嘅剋星, 不過今屆嘅意大利我就唔係咁睇好.
Originally posted by gundamman678 at 2006-7-1 01:54 AM:
成場波阿根廷係一輪換人之前,根本就...
唔可以咁講既, 第一個係龍門, 無得講. 第二個列基美, 因為佢無電同埋呢場做波好少經佢, 咁不如換甘比亞素出黎守. 第三個係臨尾十分鐘換基斯普都係正路, 因為佢係前場做佈景板...比較爭議係換出告魯斯. 但係考慮到陣中好似得兩個過180cm, 無多一個高佬係度對德國死球好蝕底. 佢都係博臨尾十分鐘啫, 就算博唔到都打加時踢十二碼. 咁最後射輸左無乜好講.

[ Last edited by brightman on 2006-7-1 at 02:07 AM ]
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。