<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭
返回列表 回復 發帖
maxi果球100%插水~ 人地隻腳未落哂, 未掂到佢就已經腳軟, 仲有, 果個位好近旁証, 如果真係踢中, 點會唔舉旗?? 算啦~ 講真120分鐘大家沒羸沒輸~ 雖敗猶榮~ 給掌聲阿根廷, 同祝福德國吧~!!
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 02:28 AM:

其實旁證成日都係睇球證頭囉
好少自己話foul
如果咁近睇到佢踢低人都唔舉旗......旁証要黎仲咩.....
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 02:38 AM:

旁證始終係旁證,意大利嗰球都係要睇球證頭
嗰球唔畀,佢會唔會舉旗???我話唔會
果球球証企得近過旁証架wo
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 02:44 AM:

咁假如係近呢????
你幾時有見過球證唔畀十二碼,旁證舉旗丫
請怨我見識少
我就見過一d球証唔吹, 但轉頭旁証"禁"左果球証埋去話佢聽佢睇到係12碼....結果判12碼....如果你唔信都沒計
仲有軒斯果幾野, 雖然佢係紅魔黎, 但有幾野真係應該有牌, 但球証都沒俾....咁又點計??
Originally posted by kk33 at 2006-7-1 02:56 AM:

我唔會唔信,但真的每個旁證都有咁gei膽量去做

真係唔驚畀人用波省咩(好似加納咁)
如果因為驚俾人圍, e唔敢舉旗的話.....仲要球証旁証黎仲咩
Originally posted by abc123aa at 2006-7-1 03:00 AM:

蘇連果球波我唔記得左嚕
但係球証都有人,一次半次實會有錯,但係整場波黎講,呢個球証算比較好了
果球蘇連"非"剷落去, 但剷唔到波, 剷左落去舒黎達架路線果度, 因為佢唔中波, 所以變左鞋低行先,"非"落去個勢右勇, 所以球証覺得危險動作, 俾黃, 好正路
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-1 03:52 AM:

頭先見到佢+左5分

xdddd
手指向上, 但分就負左
ab仔玩錯體~XDXD
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】德國 Vs 阿根庭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。