<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢
返回列表 回復 發帖
佢可以夠膽講......

塞內加爾和黑山

變成咁
真陰公
64台開始廢la,由其係大頭仔
Originally posted by abc123aa at 2006-7-1 01:59 AM:

無錯,講波佬睇落好似好簡單,但係做落我相信唔易做,
d人成日話呢個講波佬唔好,果個講波佬偏幫,
對住個鏡頭講野你估易嫁?
咁林伯特上場都踢得差啦, 我都唔覺得落到場容易踢喎. 但係既然出得黎講波, 唔好既就應該收啦, 再加上佢係商台高層, 不如將d講波機會俾下D新人啦.
Originally posted by 三眼仔 at 2006-7-1 02:24 AM:

咁林伯特上場都踢得差啦, 我都唔覺得落到場容易踢喎. 但係既然出得黎講波, 唔好既就應該收啦, 再加上佢係商台高層, 不如將d講波機會俾下D新人啦.
有邊個講波佬你哋讚好架?你哋講到自己咁勁,倒不如將聲音關掉,衹睇畫面咪乜事都無啦.使乜咁多投訴
佢真係幾差, 基本上佢連形勢都分析錯
Originally posted by kantang4910 at 2006-7-1 02:38 AM:

有邊個講波佬你哋讚好架?你哋講到自己咁勁,倒不如將聲音關掉,衹睇畫面咪乜事都無啦.使乜咁多投訴
的而且確我會mute左電視機
有線係無乜好既講波佬, 我覺得較好只有細鬼,keyman.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by 三眼仔 at 2006-7-1 02:24 AM:

晒鬼氣啦
你地要搵人鬧既邊個黎講你都有得鬧
你估堅哥講波好輕鬆咩講完又要返商台都唔知佢點頂
一陣有線搵批新既講波佬出黎你地咪又係到話點樣唔得點樣唔好
以你既一番言論
真係好想聽下你係點講波
我覺得有線既講波佬好過無線同亞視..
Originally posted by donald15 at 2006-7-1 03:31 AM:

晒鬼氣啦
你地要搵人鬧既邊個黎講...
我唔係好明點解你咁想我講波, 不過我諗作為觀眾, 及有其他旁述員作比較, i can say Mr. choi is crap. 仲有, 以你既logic, 咁我地係咪要睇o下Mr. Choi 點落場踢或做領隊???

小弟認為好的旁述員 : 亞瑜, 黃興貴,keyman, 李德能
Originally posted by 三眼仔 at 2006-7-1 03:43 AM:

我唔係好明點解你咁想我講波, 不...
得明晒
皮蛋黃你都認為好既我冇晒野講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。