<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢
返回列表 回復 發帖
其實我睇波唔開聲的
所以有咩人講都唔知道

開波先睇
中場休息
完場熄機
Originally posted by kantang4910 at 2006-7-1 02:38 AM:

有邊個講波佬你哋讚好架?你哋講到自己咁勁,倒不如將聲音關掉,衹睇畫面咪乜事都無啦.使乜咁多投訴
咁都俾你知道
Originally posted by donald15 at 2006-7-1 03:48 AM:

得明晒
皮蛋黃你都認為好既我冇晒野講
桂神有生氣,冇咁悶

其實講波佬一定會犯錯嫁啦,就如大家鍾意既李德能,keyman都會有犯錯既時候,唔需要人地少少錯就插佢

[ Last edited by abc123aa on 2006-7-1 at 04:53 AM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-1 04:07 AM:

桂神有生氣,冇咁悶

其實講波佬一定會犯錯嫁啦,就如大家6意既李德能,keyman都會有犯錯既時候,唔需要人地少少錯就插佢
佢講既波都唔知係睇場波定聽佢講show
我覺得佢講得岩喎~本身阿根廷前場巳經係壓哂上去  基本上德國係冇位走~
由其是係有列基美同基施普呢兩個壓迫得前場好勁~
但係佢換走左列基美~即係換走左一個中場壓迫而且又可以做波既人~
再換埋基施普~令到前鋒線根本無可能再有威脅~
佢有講得錯咩??
我見到佢一換左呢兩個走~
成個場即刻變番德國打阿根廷~
點解??
就係冇左前場壓迫~令到德國更加多空位同做波~
所以先會比人追番

[ Last edited by andy020290 on 2006-7-1 at 11:57 AM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
所以我只聽英文旁述, 好有現場感, 非常同意" 有線蔡文堅d旁述真係好廢", 現在最好反而是丘仔, 進步好大, 球員出身真係唔同, 好有說服力。
我之前有有線,,,蔡文堅都ok wo..
你去個鏡頭前面up 90 mins'野得唔得.?
中場咩波都冇都可以up 15 mins.你可以嗎
Originally posted by fitzleung at 2006-7-1 12:31 PM:
所以我只聽英文旁述, 好有現場感, 非常同意" 有線蔡文堅d旁述真係好廢", 現在最好反而是丘仔, 進步好大, 球員出身真係唔同, 好有說服力。
丘仔........=3="
做過球員唔一定會講得好,進步就係人都會,但係真係到佢講果時就未必一定係好
相反,馮奇可能會有d前途
摺吧啦
一定唔聽有線d中文旁述, 聽親都火起
i think he is good! acuatly yesterday germany's games he analysis great! HONESTLY!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。