<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 葡萄牙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 12:01 AM:

兩年前夏格維斯俾艾歷臣拎黎做工...
其實佢好似謝拉特
又可以成場四圍走
不過一隊波係唔會見到兩個謝拉特
FIGO 好似好輕鬆= =
Originally posted by donald15 at 2006-7-2 12:01 AM:

首要係收起祖高爾同林伯
不過佢都唔會夠膽咁做
收起佢地換邊個呀?
downing, carrick?
點都用d大賽經驗豐富d o既先啦
隨時好似ronaldo咁, 成場唔見人, 但可以一兩腳就ko你
今場英格蘭開始上力, 仲有三關, 加油呀
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 12:00 AM:

仲末諗倒英格蘭可以點變......再咁落去一定贏唔倒巴西......
個陣應該冇得點變
除非抽走謝,林其中1個
+個防守中場
或許其中一個改踢法
不過睇過樣要2位大佬改就難d
英格蘭真係.......
對住殘陣既葡萄牙都畏首畏尾
本來我都想睇巴英大戰
不過而家想佢快d out
巴西vs葡萄牙肯定快過英格蘭d波

Originally posted by donald15 at 2006-7-2 12:03 AM:

其實佢好似謝拉特
又可以成場四圍走
不過一隊波係唔會見到兩個謝拉特
咁我又唔覺,我反而覺得佢似一個弱化版森保達。
我愛長澤
Originally posted by bennyhyc at 2006-7-2 12:01 AM:
england is not playing wht they used to be........mayb they have chance..
葡萄牙 without deigo.......no midfield........need to put Figo in central to control
deigo is a brazilian whom is playing for porto
有線班友係咁話碧咸得..
但碧咸睇上來好似幾辛苦--
應該未病完

可以睇半場無碧咸既英格蘭係點@@
好普通的曼聯迷~_~

手球??

大家點睇??
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 葡萄牙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。