<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
重要賽事之中,因為令紅牌而被逐離場,令整支球隊受到影響。
相信 朗尼 唔系 第一個。好耐之前, Beckham 都 有版你睇。
“年輕,有自信,球技好,之外,在球場內外,處事冷靜亦相當重要”
實在感謝你!朗尼。。令我上了寶貴的一課。
成班少爺兵...../
佢唔似凸登踩落去wor~~~~似唔小心wor...何況佢推c朗最多都係黃牌~~~
Originally posted by fung0109 at 2006-7-3 06:19 PM:
佢唔似凸登踩落去wor~~~~似唔小心wor...何況佢推c朗最多都係黃牌~~~
計佢踩中人一張黃..球證前推人一張黃...已經一張紅..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by fung0109 at 2006-7-3 18:19:
球證已經吹停場比賽, 所有球員都應該停低啦. 朗尼重喺球證面前推對方球員, 淨係呢果動作已經足以比紅牌出場.
Originally posted by fung0109 at 2006-7-3 20:19:
That's a red.
No doubt about it
that's from FIFA rules
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
I read a book about rules of football before cause I want to be a refree,
and in the book said any pushing or fighting in the match must be red card......
Now's the time,Italy.
Originally posted by adamjacky123 at 2006-7-3 21:55:
I read a book about rules of football before cause I want to be a refree,
and in the book said any pushing or fighting in the match must be red card......
Yes, simple choice from the referee.
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by fung0109 at 2006-7-3 06:19 PM:
會踼波既人都知......嗰嘢梗係專登啦!!
嗰嘢佢係可以捨身自己趴落地下,甘就算真係印中人嗰度都唔會甘傷!
如果係特登既
你估卡華奴事後仲企得番o係身..
始終唔明仲有d人講到人地係專登踩人要害咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。