<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2006-7-2 02:29 AM:

推人未必有事

可能講粗口

球証唔鬧得的

唔係佢聽到都當左係
咁多條罪入面搵一兩條己經紅得
一剎那的幸福足以回味一生

踩落去一腳一定唔係致紅原因
踩完之後如果球證要比紅牌一早比左佢架啦
Originally posted by donald15 at 2006-7-2 02:32 AM:
踩落去一腳一定唔係致紅原因
踩完之後如果球證要比紅牌一早比左佢架啦
我覺得係踩要害係可以直接俾...但係應該個球証原本lum緊,點知朗尼就聲大夾惡..所以俾紅牌
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2006-7-2 02:35 AM:

我覺得係踩要害係可以直接俾...但係應該個球証原本lum緊,點知朗尼就聲大夾惡..所以俾紅牌
犯完規仲咁惡,底佢死。
我愛長澤
Originally posted by skjeiw at 2006-7-2 02:28 AM:
朗尼係睇住踩0既...球証咁近,無可能判錯啦
果球攪左咁耐
個球証目及都實
冇俾錯

不過,個球証應該早吹
唔使2個訓係度玩咁耐
朗尼咁踩法又係太不智
踩第2度都話呀

c朗:踩袋你都唔俾!!!!

我估佢係咁講
結果朗尼俾佢煮死左
碧咸換出之前有球12碼唔比......
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-7-2 02:37 AM:

果球攪左咁耐
個球証目及都實
...
朗尼始終收唔到火
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
我諗c7都冇乜機會留係曼聯啦
朗尼咁樣比佢整一獲雖解話各為其主
但係你話佢兩個冇野就假既
如果費sir搞唔掂佢兩個之間野私人恩怨只可以留一個既
況且c7又話想去皇馬
所以c7一定冇得留低

[ Last edited by donald15 on 2006-7-2 at 02:43 AM ]
Originally posted by brightman at 2006-7-2 02:32 AM:

咁多條罪入面搵一兩條己經紅得
都係d英國球壇阿叔害左佢
白痴的什麼有火好唔使改
後生仔d英國球壇阿叔支持佢唔使改
結果咪害左自己同隊波
全部都唔合理.
1. 佢係有心既.. 唔會係咁囉.. ronney 平時係燥.. 不過唔係打人犯規個隻.. 佢用心踢.. 係勇d架啦.. 佢跑.. 用兩隻手"AR"身位.. 好正常喎... 人地訓底tackle.. 佢係失重心.. 你睇睇佢前腳都企唔定.. 後腳都係想搵位去姐.. 如果真係有心.. 條友痛到起唔到身啦..
2. c.ron係佢teammate.. 講真..佢推c.ron.. 我心諗"我都冇心.. 你做咩走埋黎話我.. 話晒大家隊友".. 依一張紅牌既定義.. 完全冇惡意.. 咁既意圖絕對唔構成一張紅牌..

[ Last edited by Kev on 2006-7-2 at 02:48 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。