<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:38 AM:
碧咸換出之前有球12碼唔比......
同後面果球英格蘭一樣
波打手避唔到
結果2隊都唔俾
1人1次
Originally posted by Kev at 2006-7-2 02:46 AM:
全逝都唔合理.
1. 佢係有心既.. 唔會...
唔信佢有心可以睇睇重播
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by Kev at 2006-7-2 02:46 AM:
全部都唔合理.
全逝都唔合理.
1. 佢係有心既.. 唔會係咁囉.. ronney 平時係燥.. 不過唔係打人犯規個隻.. 佢用心踢.. 係勇d架啦.. 佢跑.. 用兩隻手"AR"身位.. 好正常喎... 人地訓底tackle.. 佢係失重心.. 你睇睇佢前腳都企唔定.. 後腳都係想搵位去姐.. 如果真係有心.. 條友痛到起唔到身啦..
我見過好多次朗尼打人,仲有更多次係佢犯完規之後仲推多人一野or鬧人。
我愛長澤
2. c.ron係佢teammate.. 講真..佢推c.ron.. 我心諗"我都冇心.. 你做咩走埋黎話我.. 話晒大家隊友".. 依一張紅牌既定義.. 完全冇惡意.. 咁既意圖絕對唔構成一張紅牌.....
佢個樣好明顯唔係同c.ron用緊fd ge語氣講野啦...
況且朗尼red card後
c.ron同朗尼無過一秒鐘ge眼神接觸(我睇住佢地係咁...就算肩擦肩行過都無望過對方)
你話佢地兩個無敵意,我就唔信啦....

但第一球明顯球證無意比紅牌,佢出red card係因為朗尼"口嗡嗡,推c7"
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-2 02:50 AM:

佢個樣好明顯唔係同c.ron用緊fd...
C7有心挑釁朗尼,但係朗尼就無咁既心諗C7,我係朗尼就一定同佢反面
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 02:49 AM:

我見過好多次朗尼打人,仲有更多次係佢犯完規之後仲推多人一野or鬧人。
朗尼都收左好多啦
岩岩加盟曼聯o個陣真係十足簡東拿咁好火
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:51 AM:

C7有心挑釁朗尼,但係朗尼就無咁既心諗C7,我係朗尼就一定同佢反面
落場無父子...
c.ron咁熟朗尼,明知佢燥底,仲唔撩興佢咩
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 02:49 AM:

推多人一野.. haha係喎.. 不過都唔算係想打人.. 姐係.. 佢太火.. 足球係接受唔到.. 不過依然覺得佢呢d唔算係惡意想傷害人..
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:51 AM:

下?我見倒C朗行埋去係同球證講野,之後朗尼在旁邊走埋黎推佢一野。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-2 02:52 AM:

落場無父子...
c.ron咁熟朗尼,明知佢燥底,仲唔撩興佢咩
朗尼當佢係fd,C7就當朗尼係「ke屎咩」
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。